HOT : OSTAZAH EBBI NI NAK TUNJUK KEHEBATANNYA ATAU KEBODOHANNYA


Ostazah segera Ebby cuba nak buat lawak bodoh..daripada misi ke Gaza sampai lah kw Lahad Datu..tak habis habis nak mempersoalkan bila orang lain bergambar...Agaknya Ostazah segera ni meroyan sebab jeles kot dia tak dijemput pergi...


HOT : OSTAZAH EBBI NI NAK TUNJUK KEHEBATANNYA ATAU KEBODOHANNYA HOT : OSTAZAH EBBI NI NAK TUNJUK KEHEBATANNYA ATAU KEBODOHANNYA Reviewed by Empayar Pemuda on 9:45 PM Rating: 5

18 comments:

  1. Statement BODOH! lagi memalukan diri dia sendiri. Cakap tak guna akal. Oops! otak tertinggal dalam peti sejuk..

    ReplyDelete
  2. Jeles sbb tak de sapa nak ajak pegi.....hehehehe

    ReplyDelete
  3. Abby ababi.......lagi sesuai dia tukar nama ni skrg

    ReplyDelete
  4. Mulut celupar pepeknya lagi terjuih camna????
    Memang kurang ajar sundal ni!!!! ko jgn nak suka2 kutuk Tun....baruah!!!!!

    ReplyDelete
  5. arbakyah..nk cr redha ALLAH bkn begini caranye..
    kesian..ini la true colour perempuan yg otaknye sakit..hatinye hitam..

    ReplyDelete
  6. ini la perempuan hati hitam kata kata semuanya nak mencemuh jer,ini ke ularmak PAS ajar ko,ini ke bahasa org yg dpt hidayah dai pok n.ajis

    ReplyDelete
  7. Aku pun tak suka jugak statements Ustazah celop ni.. Tapi rasanya korang kena mintak maaf kat dia sebab menyampaikan fitnah.
    Aku cari tweet dia yg kat atas tu, tapi takde.. Ingat dia dah delete, bila check betul2, rupanya yg kat atas tu bukan tweet handle Ustazah celop.. Tu orang lain yg keluar statement tu utk buat fitnah.
    Tweet handle Ustazah celop ni, - abby_abadi112

    ReplyDelete
  8. Dia tu jadi kupu kupu mlm lebih baik

    ReplyDelete
  9. Dia tu jadi kupu kupu mlm lebih baik

    ReplyDelete
  10. Dia tu jadi kupu kupu mlm lebih baik

    ReplyDelete
  11. Nak tembak anu kau...boleh ke....

    ReplyDelete
  12. Artis lain bakal membuat show bagi kutipan tabung Gaza dan Lahad Datu. Ada juga dikalangan artis yang menyalurkan derma peribadi kepada tabung Lahad Datu melalui TV3..Siminah bangang janda sundal dan gian ni apa yang dia buat..bukan derma dan rasa simpati yang di ucapkan tetapi mngutuk orang yang berjasa..

    Kesiannya dengan janda yang kehausan ni air dah naik kepala..dulu kalau gian, selepas menjanda dia leh bawak artis jantan muda keluar negara untuk melempiaskan nafsunya tetapi sekarang disebabkan dah joint PAS kononnya nak mendalami ajaran islam. Arbaayah oii..inikah ajaran agama yang ko perolehi ataupun ko gunakan pentas PAS sebagi sumber rezeki ko dan juga ingin melepaskan rasa gian ko kepada lobai PAS.

    ReplyDelete
  13. cari lidah lembu bagi dekat janda ni beb...biar dia gosok anu dia tu.....

    ReplyDelete
  14. Bila agaknya Mahathir Mamakutty Keling Pariah Tua Kutuk ni nak mampos ahh?? Tak abis2 nyusahkan Pm Najib.
    Hidup Najib !!

    ReplyDelete
  15. Woi betina garit Si Abby Ababi, ko nie memang hati kaudu, otak benak nak mampus, tak layak kau digelar perempuan kerana kau menjatuhkan martabat kau sendiri.......adusss, ingat pepatah melayu, kerana pulut santan binasa, kerana mulut, ......... kau menghampiri kebinasaan.

    ReplyDelete
  16. betul apa yang dia kata. Empayar kau ni empayar yang membawa kemurkaan Allah...perbuatan kata2 semua temberang dan fitnah.
    Abby teruskan usaha mencari keredhaan Allah.

    ReplyDelete
  17. Biasalah! apabila yang bercakap tak tahu hujung pangkal. Terlajak perahu boleh diundur, terlajak kata-kata membosankan telinga merosakkan mata dan akhirnya buruk padahnya.

    ReplyDelete
  18. Lawa gak ebbi ni ek! Bekenan tengok.. :-)

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.