Tuesday, March 19, 2013



Jika anda ditanya satu soalan yang sangat mudah iaitu sama ada anda Homoseksual atau Biseksual, hanya 2 jawapan sahaja yang mahu kita dengar : Ya atau Tidak.

Tetapi berlainan dengan Anwar Ibrahim!


Temuramah di dalam video di bawah menyebabkan kita amat ragu dengan Anwar Ibrahim. Soalan yang sama terpaksa ditanya sebanyak 4 kali tetapi Anwar Ibrahim tidak menyawab Ya atau Tidak.


Sebaliknya, beliau putar belit menceritakan 'bulan dan bintang' dan masih tidak menjawab soalan pokok yang ditanyakan.

Kenapa begitu susah untuk Anwar Ibrahim mengaku Ya atau Tidak?



Sepatutnya, sebagai seorang Muslim dan berkedudukan tinggi di dalam politik, beliau sepatutnya menjawab TIDAK dan kemudiannya baru bercerita tentang apa sahaja yang beliau fikirkan. 

Tambahan pula, sidang temuramah itu adalah tempat yang terbaik untuk beliau menafikan sekeras-kerasnya penglibatan beliau dalam aktiviti songsang sebagai seorang penganut Islam. 

Keengganan beliau menjawab Ya atau Tidak itu mengundang curiga dan sudah pasti menimbulkan syak wasangka kepada beliau. SETERUSNYA


** Kalau GAY mengaku je lah...kan senang...tak perlu lagi rakyat nak membincangkan isu ini...lagi pun puak-puak PKR dah bagi green light pada Anwar..Mereka akan tetap terima Anwar sebagai PM walaupun GAY...jadi apa nak takut??

9 comments:

Anonymous said...

Mcm mana nak jadi PM

Anonymous said...

Jwb soalan pun tak reti..

Anonymous said...

Video ini adalah besi!

Anonymous said...

aku geli tgk logo lubang jubur parti PKR..pandai nuwar cari logo PKR..senonim..sejiwa n staraf dgn minat nya pd lubang taik

blackheart said...

hahahahahahaha..macm 2 ada,

Anonymous said...

PKR dipenuhi olih mamat mamat Gay. . Malaysia menuju kehancuran jika puak2 lahanat ini memerintah.

Anonymous said...

soklan-anda melayu atau cina? jawapan-ya.
apa ke bangang korang nih? jawapannya samada melayu atau cina bukan ya atau tidak!!!!! biol.

Anonymous said...

cerita ni mudah sja...PKR rela anuwar jd PM walau pn dia gay...bila dah lama ckit...depa akan gulingkn anwar dr jd ketua kerajaan dgn alasan anuwar ni mmang x sesuai jd pemimpin...dn akan digantikan dgn calon bangsa cina...itu planing depa...masa ni depa nk gunakan anuwar sja..anuwar ni bila puak PKR dok hantar pungkor p kat dia..mcm anjing dpt tulang la...diam x myalak...sedapppp...

Anonymous said...

ANDA SANGGUP MENERIMA PEMIMPIN ANDA YG BERKELAKUAN BISEKSUAL/ LGBT? NAK NGAKU YES OR NO PUN SUSAH....BILA DAH JADI PM NANTI, BINI/ANAK2 POMPUAN/ANAK2 LELAKI KITA PUN DIA BALUN.... NAUZUBILLAH.....

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.