#kekalnajib

Friday, March 1, 2013

HOT : GAMBAR NEELOFA SEDANG DI SOLEK JADI KONTROVERSI....??


Neelofa adalah antara artis yang kerap menggunakan Instagram untuk berkongsi gambar kegiatan sehariannya bersama peminat. Memang banyak gambar yang dimuatnaik oleh beliau dan menerima pelbagai komen dari peminatnya.Salah satu gambar yang hangat didebatkan dalam akaun Instagram beliau adalah gambar beliau sedang disolek oleh seorang makeup artis lelaki untuk satu sesi photoshoot.

Sesi bergambar berkenaan dipercayai adalah untuk pakaian pengantin berdasar hastag yang ditulis oleh beliau. Sudut gambar tersebut diambil pula menampakkan pelipat lengan Neelofa dan bukanlah ketiak secara zahirnya. 

Dari situ, maka gambar tersebut dihujani dengan pelbagai komen dari peminatnya, ada yang ketawa, ada yang mengutuk dan ada juga yang cuba memberi kesedaran.

Nyatanya, gadis ini memang berbakat besar dan peluang pada tahun 2013 lebih mencabar bagi dirinya.


SUMBER : PENGEMPAQ

** Sian Neelofa..sentiasa dijadikan bahan didalam dunia siber...

No comments:

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.


Popular