Monday, March 25, 2013Pegawai wanita cuba menenangkan emosi balu-balu wira negara yang terkorban semasa insiden berdarah di Lahad Datu Sabah..Mungkin bagi Tian Chua..ini semua hanya sandiwara yang dirancang oleh UMNO..

Tetapi bagi balu balu wira negara..hanya Allah sahaja yang tahu perasaan mereka..Berat mata memandang..berat lagi bahu yang memikul..

Sehingga kini Tian Chua masih enggan meminta maaf diatas kenyataan biadap dan kurang ajarnya terhadap keluarga anggota keselamatan negara yang terkorban...

EP harap Tian Chua akan kena balasan yang setimpal dengan keceluparannya mulutnya yang menghina wira wira negara..

2 comments:

Anonymous said...

Selagi takde ahli keluarga dia yang mati selagi tu lah dia kata sandiwara umno.
Lebih hebat lagi.. Kalau tian chua kena petir sekalipun, puak pembangkang akan kata salah kerajaan. Sebab tak buat langit kalis petir
Huhu manusia tak sedar dek untung.
P/S: manusia ke dia???? Jeng jeng jeng...

Anonymous said...

Pemimpin Pakatan Rayat dan kuncho2Nya semuanya tidak mempunyai naluri perasaan kesihan dan kasih sayang.Mereka2 ini cuma pandai bercakap bohong , sombong , bongkak ,makluk perosak kerja meraka cuma tahu merosakkan keharmonian kaum diMalaysia. Perasaan hasrat dengki yang tinggi( hati2 dalaman mereka harus dibelah dan dicuci dengan Clorok atau dibuang aje ke dalam kandang harimau Zoo Negara)baru Negara Malaysia Aman & Makkur.

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.