Saturday, March 23, 2013


Individu yang dikaitkan dengan Papa Gomo, Wan Muhammad Azri Wan Deris menafikan dirinya adalah blogger pro-Umno seperti yang didakwa oleh PKR, semalam.

Sebaliknya, Wan Muhammad Azri menegaskan beliau adalah Ketua Eksekutif KL POS Media & Production Sdn Bhd.

"Saya nak maklum bahawa nama saya adalah Wan Muhammad Azri Wan Deris, kad pengenalan 8301210350** dan merupakan Ketua Eksekutif KL POS Media & Production Sdn Bhd.

"Saya tegaskan di sini bahawa saya bukan blogger Papa Gomo seperti didakwa pembangkang," katanya dalam satu khidmat pesanan ringkas (SMS), semalam.

Wan Muhammad Azri turut menafikan dakwaan Pengarah Strategi PKR, Rafizi Ramli bahawa beliau pernah menjadi pengundi hantu kerana beliau belum pernah mengundi sebelum ini.

"Macam mana (boleh jadi) pengundi hantu sedangkan saya belum pernah mengundi lagi. PRU12 (Pilihan Raya Umum ke-12) saya belum ada kesedaran untuk mengundi.

"Sekarang, saya daftar mengundi di Parlimen Wangsa Maju dan tidak pernah mendaftar untuk mengundi di mana-mana tempat selain Wangsa Maju," katanya.

5 comments:

Anonymous said...

dah agak dah, dah confirm papagomo ni hantu yang tidak dikenali, mesti nuar tengah bengang sebab silap saman orang, kih kih kih

iluvmeisa said...

papagomo pengecut...memang jenis paria UMNONGOK. bos UMNONGOK pun .tak dak telur...dah fitnah org hari2...pah tu tak ngaku....memalukan orang melayu & islam...tapiiiii gomo ni melayu ker, islam ker???? isu papagomo menyebebkan orng melayu islam makin jiik dengan UMNONGOK/BN...KO UMNO< KO UMNO

Anonymous said...

Dia fitnah, bagi bukti... Anwar fitnah? Bagi pi bala yg ditimpa bala ( at least dia berani angkat sumpah ) ? Bagi pengakuan bapak yg x mengaku anak dia kena liwat? Bangang . X dak akai hampa ni.. Buat menyemak malaysia saja.. Mcm haramjadah

Anonymous said...

para2 MACAI, BABI n CIBAI dah kuar drpd sarang n bt kecoh haha
nak jadi spy konon..tu la, ada SB nak mansuhkan..
baru kuar video sikit da ngelabah, da ckp fitnah, da mula burukkan org lain..
udah2 le tu..bawak2 la btobat

Anonymous said...

tuduh dgn bukti video kira fitnah ke?

nik aziz senang2 je tuduh umno terlibat gambar dua jantan tu, takde bukti ape2 pun..itu kira ape pulak? sandiwara?

boddow punya macai PR!

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.