Monday, March 4, 2013Ingatkah lagi Rhadz s Barri(sekarang tukar nama kepada Eowqito S Barri) pernah ber"komen2" status page NKL bersama anda, kebanyakan komennya menentang dan memperlekehkan perjuangan wira2 kita di Lahad Datu. Setelah diselidiki gambar-gambar di facebooknya memegang senjata api. Mungkin dia juga salah satu pemberi maklumat kepada "tentera" sulu tersebut. Berhati-hati lah atas perkongsian maklumat. Pray for Sabah!

Mintak polis menyiasat orang ini dia menetap di sabah tapi dia menentang kerajaan malaysia and menyokong penuh tentera sulu yg menceroboh di lahad datu.dia membuat kritikan dlm fb nya sebelum ni dia guna nama 

Rhadz S Barri masa 2 bila chek albumnya penuh dgn gmbr2 dia siap pegang senjata.tapi sekarang dia tukar nama dlm Eowqito S Barri gambar2 yg dia pegang senjata sudah di padam nya.

tapi syukur sy sempat copy ..tolong beringat dorg guna fb untk mengintip n pergerakan anggota keselamatan kita.jadi jgn keluarkan apa2 fakta pergerakan anggota keselamatan kita supaya tidah jatuh ke tangan penceroboh.esok sy akn wat report polis tentang perkara ini.-Ohwira.com

0 comments:

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.