Wednesday, March 6, 2013Wah..wah..wah..seronoknya betul Bang Non  kita menyanyi..kononnya macam esok Pakatan Haram dah nak tawan Sabah..

Tapi rakyat Malaysia harus sedar..dikala Anwar tengah berseronok menyanyi memperlekehkan DS Najib, rakyat Sabah sedang berada dalam trauma dan ketakutan berikutan insiden berdarah yang berlaku di Lahad Datu..

Kelakuan Anwar berceramah seolah-olah macam sudah tahu sesuatu yang besar akan berlaku di Sabah dan akan menguntungkan Pakatan Haram di Sabah..

Persoalannya..kenapa Sabah padahal ceramah-ceramah Anwar kebanyakkannya di sebelah semenanjung Malaysia..pelikkan..

Mungkin ada benarnya pendedahan yang dibuat oleh media Filipina bahawa Anwar terlibat dalam insiden berdarah yang telah meragut banyak nyawa di Lahad Datu..

Apa apa pun EP doakan semoga rakyat Sabah dan anggota keselamatan negara yang sedang bertaruh nyawa menentang penceroboh dilindungi dari perkara yang tidak di ingini...amin


1 comments:

Anonymous said...

Ni baru ada rasa betui2 pokok ada goyang kot? Anak kecil main api dah tak mau nyanyi dia nyanyi lagu lain. ?pelik? Putrajaya pun kena awas org macam depa kan3..Ya ALLAH Selamatkanlah Kami Dari DAJJAL BERTOPENGKAN MANUSIA yg bila2 ALLAH akan CABUT NYAWA DEPA tanpa SEDAR hu3..so sad bro. ..aminnn

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.