Saturday, March 16, 2013Sebuah blog telah mendedahkan gambar-gambar skandal terbaru yang dipercayai Ketua Pembangkang Anwar Ibrahim yang bakal menggemparkan dunia politik tanahair. 


Jika sebelum ini Trio Datuk T mendedahkan sebuah video skandal Anwar dengan seorang pelacur China, kini gambar Anwar sedang melayani lelaki muda pula didedahkan oleh blog terbabit.Blog yang bernama Rajagoyang360.blogspot.com memaparkan beberapa keping gambar menunjukkan Anwar bersama seorang lelaki. Blog tersebut mendakwa Anwar dan lelaki tersebut mempunyai hubungan diluar batas norma masyarakat.Difahamkan video berkenaan skandal ini akan dikeluarkan tak berapa lama lagi oleh blog berkenaan. ~ MPP News.
2 comments:

Anonymous said...

Gambar last... muka hitam badan putih... tone warna terlalu jauh beza. Kah2... nak buat filem lain hari bagi warna... bahlul!

Anonymous said...

haaaa...tu menunjukkan muka tanpa cahaya nur...sama macam org yg comment kat atas ni...terimalah hakikat weiii

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.