GEMPAR : P.I BALA SAKIT JANTUNG DISEBABKAN TERKENA ILMU HITAM....


Hahaha...elok la tu...Bala ditimpa bala sebelum sempat menabur fitnah di ceramah ‘Siapa Arah Bunuh Altantuya’ di Parit Sulong, Johor...

Menurut jurucakap rasmi Bala iaitu Badrul Hisham Shaharin a.k.a Chegu Bard, Bala dimasukkan ke Pusat Perubatan Subang Jaya (SJMC) pada 5 Mac lalu setelah mengadu sakit dada dan disangka mengalami masalah gastrik serta hanya diberi ubat tahan sakit...

Tetapi sehari sebelum ke Johor, doktor sahkan Bala ada serangan jantung kecil dan dimasukkan ke CCU (Conorary Care Unit) selama empat hari dan kemudiannya dirujuk ke Institut Jantung Negara (IJN)...

Ini paling menarik...Menurut jurucakap rasmi Bala terdapat dakwaan mengatakan Balasubramaniam jatuh sakit kerana terkena ilmu sihir.

Bukan saya kata tapi ada kawan-kawan yang sebut, ini angkara ilmu hitam. Saya tak tahu. Mereka (musuh Bala) boleh buat apa sahaja. Yang penting, kita tawakkal kepada Maha Pencipta..Nanti kalau pakatan haram memerintah..Maha Pencipta tu boleh ditukar dengan Allah..
Hahaha..Bala kena ilmu hitam....hahahaha...elok la tu??Sampai kena sakit jantung pun nak salahkan orang lain..Apa la puak-puak pakatan haram ni...macam p.....k!!!

**Pelikkan...kenapa sehingga sekarang Anwar tak pernah kena ilmu hitam sedangkan dia ada ramai musuh...


GEMPAR : P.I BALA SAKIT JANTUNG DISEBABKAN TERKENA ILMU HITAM.... GEMPAR : P.I BALA SAKIT JANTUNG DISEBABKAN TERKENA ILMU HITAM.... Reviewed by Empayar Pemuda on 8:06 AM Rating: 5

13 comments:

  1. ......... lol mungkin kepada rakan-rakan penganut hindu boleh beri penjelasan apa yang akan jadi jika penganut Hindu seperti Bala bersumpah aplsu di atas Bhagavata Gita? Ingat hari itu beliau bersumpah atas kitab kepercayaan beliau?

    ReplyDelete
  2. pengganas sulu juga pakai ilmu sihir. adakah kekuatan ilmu kebal pengganas sulu berpusat pada bala?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siapa xkenal ilmu hitam si kak ros.haha.

      Delete
  3. nama pun bala ...memeng pembawa bala...

    ReplyDelete
  4. macamana sinuar tu nak kena ilmu hitam sebab dia pun pakai ilmu hitam...ha ha ha

    ReplyDelete
  5. dia dah mmg itam... akekekeke

    ReplyDelete
  6. Dulu sorang suami kpd kawan saya berkawan rapat dgn anwar. Mereka kenal masa dalam ABIM. Masa tu anwar masih dalam UMNO. Bila PRU, lelaki ni akan ditugaskan ke Thailand utk cari bomoh siam.

    Waktu tu, saya memang mengkagumi anwar kerana saya sangka dia orang yg warak (pejuang abim laa kata kan), so bila dengar cakap kawan saya tu.. terdiam juga saya. Terkejut.

    Anwar percaya pada bomoh..? Anwar juga guna bomoh...? Sukar nak percaya tp itulah hakikatnya. Kalau cerita tu bukan dtg dr kawan rapat, pasti saya takkan percaya.

    Tp kerana masih kagum, saya pushed aside the thoughts (macam org PAS sekarang yg masih terima anwar wlupun dia nak lacurkan Kalimah Allah).

    Syukur... saya dah buka mati buka hati sekarang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Penulis ini bohong konon kwn rapat..kenapa guna samaran kalau betul .,

      Delete
  7. Anwar tak kena Ilmu Hitam sbb ilmu hitam dia lagi power bolih telan jin jin org lain....
    Deepak karpet, azlan u turn dan makhluk makhluk yg sewaktu dgn nya sedng gelabah dan gundah gaulana, " Lpas ni tukang fiqtnah yg mana pulak lepas ni".

    ReplyDelete
  8. Takziah.... minta nik ajis doa, sah masok sorga....

    ReplyDelete
  9. sandiwara je semua ni, tak pcaya cuba tnya tian cuak

    ReplyDelete
  10. Kepada yg comment semua mcam babi negara

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.