Saturday, March 23, 2013


Hahahaha..Kesian EP tengok blogger puak-puak pembangkang.. Terpaksa masuk bakul angkat sendiri..

Eeee..Malunya...dah la pi pasang bendera tu sendiri..lepas tu tangkap gambar dan masukkan dalam blog dengan tajuk entri yang mengerunkan..

Cuba baca tajuk blogger ni.. (Nak tahu blogger mana..boleh search di Google..)

TERBAIK!!!!!... BENDERA PAS BERKIBAR MEGAH DILITAR F1 SEPANG.... PAS FOR ALL!!!!!!
Rakaman gambar memaparkan bendera PAS berkibar megah seiring dengan bendera negara-negara kepunyaan pemandu F1 yang mengambil bahagian dalam perlumbaan F1 Petronas Grand Prix di Litar F1Sepang petang tadi semasa sesi kelayakan.
Bangga gila siot bila bendera PAS tergantung di pagar Litar F1 Sepang..hahaha..


Walaubagaimana pun EP nak ucap tahniah la pada PAS kerana berjaya mengibarkan bendera parti di Litar Sepang..Harap-harap pemandu-pemandu F1 yang berlumba di Litar sepang nanti boleh undi PAS..PAS FOR ALL

17 comments:

Anonymous said...

bendera sesat !

jepun akan menghantar nota bantahan kepada PBB kerana warna bendera mereka ditukar ketika di malaysia..

gen2felda

Empayar Pemuda said...

Hahaha..

don said...

Hahahaa...

stakul said...

peeewiiittt....haha

Anonymous said...

jangan pandang rendah kat pas ..... selain mampu membina berbagai peralatan ketenteraan yang canggih, depa juga mampu membina kereta F1,.... mesti ada peserta/pemandu depa ikut berlumba kat sepang tu....

Anonymous said...

Seperti kata PM. Bendera besar tak bawak ke mana, BRIM juga di pandang orang... Orang lain berebut buat litar, jentera dia orang bangga tumpang gantung bendera... Sempitnya pemikiran

Anonymous said...

F1 adalah cetusan idea Tun Mahathir, Alhamdulillah PAS sokong Tun Mahathir...

Anonymous said...

Keh! Keh! Keh! Bendera warna hijau, mesti perut pun hijau!!

Anonymous said...

Pas keldai bodoh

Anonymous said...

Tgk cara bendera digantung..menegak..Bukan bendera Pas tu..utk pengunjung2 buang kahak..paling tepat kat bulatan putih,dpt cium ketiak Anwar 

Anonymous said...

Dulu PAS caci Mahathir kerana mebelanjakan duit rakyat pada benda-benda yang tak bermenafaat, tapi sekarang dia sokong Mahathir. Alhamdulillah. Semalam aku ada didataran Merdeka menyaksikan Malam Cinta Rasul. Ramai yang menghadiri (terdiri daripada kumpulan tabliq) memuji kerajaan BN mengadakan program seperti ini untuk menarik penyertaan kaum remaja. Ramai yang kecewa PAS hanya mendakwa mereka lebih Islam tapi program seperti ini (walau pun berskala kecil) tidak dapat diadakan, hanya ceramah politik menghasut, bohong dan fitnah dapat diadakan without fail. Moga Kerajaan adakan program seperti ini dimasa hadapan untuk mengukuhkan keimanan remaja daripada perkara-perkara yang merugikan. Insyallah.

Anonymous said...

Lawak gile...
Pecah pert aku.. tapi bukan sebab doa n.ajis..
Doa n.ajis dah makan diri...

Anonymous said...

Betul.. jgn pandang rendah pada pas...
Kat selangor adunnya merasmikan jamban yg pas bina utk kuil hindu
Hahha
Yb pas tahap rasmi jamban jer..
Tu yg terbaik pas boleh bina
Projek kambing .. gagal
Highway... gagal
Yg berjaya... jamban.


Pecah lagi perut aku..

Anonymous said...

Geng *siam perut hijau*
Org utara belah baling taulah makna frasa *siam perut hijau * ni

Anonymous said...

Bendera lain semuanya melintang, bendera pas je yang merudum. memang sewel org pas ni...

Anonymous said...

takbir !!!

doa & sembayang hajat utk team petronas .. mintak royalti minyak ...

dia orang faham ke F1 ne apa ????...


bangang tak bertempat

Anonymous said...

Bangla pun nak hantar bantahan kat UN coz Pas tukar warna bendera mereka.

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.