GEMPAR : GAMBAR YANG PALING MEMALUKAN UNTUK HARI INI...TENGOK DENGAN TENANG...


Hahahaha..Kesian EP tengok blogger puak-puak pembangkang.. Terpaksa masuk bakul angkat sendiri..

Eeee..Malunya...dah la pi pasang bendera tu sendiri..lepas tu tangkap gambar dan masukkan dalam blog dengan tajuk entri yang mengerunkan..

Cuba baca tajuk blogger ni.. (Nak tahu blogger mana..boleh search di Google..)

TERBAIK!!!!!... BENDERA PAS BERKIBAR MEGAH DILITAR F1 SEPANG.... PAS FOR ALL!!!!!!
Rakaman gambar memaparkan bendera PAS berkibar megah seiring dengan bendera negara-negara kepunyaan pemandu F1 yang mengambil bahagian dalam perlumbaan F1 Petronas Grand Prix di Litar F1Sepang petang tadi semasa sesi kelayakan.
Bangga gila siot bila bendera PAS tergantung di pagar Litar F1 Sepang..hahaha..


Walaubagaimana pun EP nak ucap tahniah la pada PAS kerana berjaya mengibarkan bendera parti di Litar Sepang..Harap-harap pemandu-pemandu F1 yang berlumba di Litar sepang nanti boleh undi PAS..PAS FOR ALL
GEMPAR : GAMBAR YANG PALING MEMALUKAN UNTUK HARI INI...TENGOK DENGAN TENANG... GEMPAR : GAMBAR YANG PALING MEMALUKAN UNTUK HARI INI...TENGOK DENGAN TENANG... Reviewed by Empayar Pemuda on 11:52 PM Rating: 5

17 comments:

  1. bendera sesat !

    jepun akan menghantar nota bantahan kepada PBB kerana warna bendera mereka ditukar ketika di malaysia..

    gen2felda

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lawak gile...
      Pecah pert aku.. tapi bukan sebab doa n.ajis..
      Doa n.ajis dah makan diri...

      Delete
  2. jangan pandang rendah kat pas ..... selain mampu membina berbagai peralatan ketenteraan yang canggih, depa juga mampu membina kereta F1,.... mesti ada peserta/pemandu depa ikut berlumba kat sepang tu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul.. jgn pandang rendah pada pas...
      Kat selangor adunnya merasmikan jamban yg pas bina utk kuil hindu
      Hahha
      Yb pas tahap rasmi jamban jer..
      Tu yg terbaik pas boleh bina
      Projek kambing .. gagal
      Highway... gagal
      Yg berjaya... jamban.


      Pecah lagi perut aku..

      Delete
  3. Seperti kata PM. Bendera besar tak bawak ke mana, BRIM juga di pandang orang... Orang lain berebut buat litar, jentera dia orang bangga tumpang gantung bendera... Sempitnya pemikiran

    ReplyDelete
  4. F1 adalah cetusan idea Tun Mahathir, Alhamdulillah PAS sokong Tun Mahathir...

    ReplyDelete
  5. Keh! Keh! Keh! Bendera warna hijau, mesti perut pun hijau!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Geng *siam perut hijau*
      Org utara belah baling taulah makna frasa *siam perut hijau * ni

      Delete
  6. Pas keldai bodoh

    ReplyDelete
  7. Tgk cara bendera digantung..menegak..Bukan bendera Pas tu..utk pengunjung2 buang kahak..paling tepat kat bulatan putih,dpt cium ketiak Anwar 

    ReplyDelete
  8. Dulu PAS caci Mahathir kerana mebelanjakan duit rakyat pada benda-benda yang tak bermenafaat, tapi sekarang dia sokong Mahathir. Alhamdulillah. Semalam aku ada didataran Merdeka menyaksikan Malam Cinta Rasul. Ramai yang menghadiri (terdiri daripada kumpulan tabliq) memuji kerajaan BN mengadakan program seperti ini untuk menarik penyertaan kaum remaja. Ramai yang kecewa PAS hanya mendakwa mereka lebih Islam tapi program seperti ini (walau pun berskala kecil) tidak dapat diadakan, hanya ceramah politik menghasut, bohong dan fitnah dapat diadakan without fail. Moga Kerajaan adakan program seperti ini dimasa hadapan untuk mengukuhkan keimanan remaja daripada perkara-perkara yang merugikan. Insyallah.

    ReplyDelete
  9. Bendera lain semuanya melintang, bendera pas je yang merudum. memang sewel org pas ni...

    ReplyDelete
  10. takbir !!!

    doa & sembayang hajat utk team petronas .. mintak royalti minyak ...

    dia orang faham ke F1 ne apa ????...


    bangang tak bertempat

    ReplyDelete
  11. Bangla pun nak hantar bantahan kat UN coz Pas tukar warna bendera mereka.

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.