Friday, March 15, 2013





Sebuah pemilik akaun telah mengelarkan kenyataan nak bunuh Perdana Menteri, DS Najib Razak dalam komennya. Dengan pendedahan oleh satu page politik iaitu Isu Politik Semasa (IPS) , 'print screen' yang berjaya dirakam menunjukkan pemilik akaun facebook ini mengeluarkan kenyataan hendak bunuh Najib.



Hasil pemeriksaan akaun facebook terbabit bukanlah akaun sebenar sebaliknya hanya akaun palsu. Malahan ramai yang percaya akaun tersebut milik seorang india kerana nama dan gambar profil yang digunakan oleh akaun ini merujuk kepada kaum india.

Page IPS mendedahkan lagi 'wajah' sebenar pemilik akaun palsu terbabit:-



Sungguh keji apabila pemilik akaun ini yang rata-rata cukup jelas mempromosikan parti pakatan menggunakan banner tertera khalimah Allah namun menggunakan identiti bukan islam. Ini satu penghinaan bagi Islam..

Apa motif beliau mengeluarkan kenyataan nak bunuh najib tapi menggunakan profile sebagai seorang india? adakah pemilik akaun pro pakatan ini cuba mewujudkan pertelingkahan antara kaum tatkala semua kaum di Malaysia sedang bersatu hati dikala insiden Lahad Datu menimpa Malaysia?

LAGI PENDEDAHAN..... KLIK SINI

4 comments:

Jokiden NS said...

Kalau di Amerika ni, mesj mcm ni sudah memadai untuk dipenjara 10 tahun. Ingat masa kes G.W Bush kena ugut dulu.

Anonymous said...

aku heran dgn melayu yg lahir sebagai Islam ni.apa dia ingat ds Najib tu kapir ker?DAPigs yg terang2 benci Islam tak pulak dimaki hamunnya.dia kata org UMNO hina ulamak,ulamak ke yg sokong kapir harbi nak memurtadkan anak2 org Islam?ulamak ni semua cuma mulia di sisi manusia.belum tentu mulia di sisi ALLAH s.w.t.
jgn la hilang akal bila cebur dalam dunia politik.politik tu kan hanya bersifat duniawi.mmg betul dalam Islam ada politik.tapi politik dalam Islam menharamkan permusuhan antara saudara.mengharamkan 2 imam dlm 1 masjid.mengharamkan membantu kapir2 harbi memurtadkan anak2 org Islam yg lain.politik dalam Islam mewajibkan keutuhan persaudaraan.mewajibkan penyatuan ummah.mewajibkan penentangan kapir2 harbi yg jahat.jgn sesekali anggap PAS itu Islam dan Islam itu PAS!tak ada dalam hadis pun!PAS pun tak guna huruf "I" untuk Islam dalam nama partinya."A" tu apa?Anwar?bendera PAS jugak tak melambangkan Islam.mana ada bulan dlm logo PAS?yg bulat tu matahari!lambang bulan dlm Islam ialah bulan sabit!bukan bulat mcm bendera jepun!!

Anonymous said...

hanjing yg tulis dlm FB ni patut djatuhkan hukuman tembak oleh skuad penembak

Anonymous said...

jgn salahkan dia, mungkin dia terikut dengan mazhab baru oleh khalifah Lim Guan Eng dan saudagar kunyit anwar al-juburi

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.