Wednesday, March 13, 2013

.

BREAKING NEWS : Pengikut-pengikut Kiram kini telah berjaya melarikan diri ke pantai dan menyelam ke dasar laut.

Pihak tentera berpendapat agak sukar untuk mengesan tentera Kiram sekarang kerana kebolehan mereka untuk menyamar dan bertukar rupa.

Terkini tentera Kiram disyaki berubah bentuk menjadi Tiram. Justeru itu, sesiapa yg menjumpai tiram walau di mana jua adalah diminta untuk dengan segera menghapuskannya atau menghubungi pihak tentera...

Sehubungan dengan itu, sos tiram tidak dibenarkan makan buat masa ini. Sekian, harap maklum...

JANGAN MARAH YE...HEHEHE..


4 comments:

mnorkembalak said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

x lawak pun.

Anonymous said...

Apa ke bangang nya ko ni.? Jgn buat malu bn sial!

Anonymous said...

Wlpun aku marah.. tapi aku nak gelak jugak lh. Ksian kt ko takde org glak. Hehehe

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.