Friday, February 15, 2013Perbuatan budak lelaki Cina di Pulau Pinang tempoh hari yang menunjukkan isyart lucah kepada Raja Permaisuri Agong telah menyebabkan rakyat menjadi marah akan tindakan provokasi tersebut.

Bersandarkan akan hal tersebut, Ketua Pemuda UMNO Seputeh Saudara Razlan Muhammad Rafii menegaskan bahawa mana-mana pihak jangan sesekali berani menyentuh hal-hal berkaitan dengan Melayu & Rajanya.

Tindakan budak Cina tersebut bukan saja menyalahi undang-undang, malah perbuatannya ini boleh mengundang bahaya kepada diri dan keluarganya..

EP harap perbuatan seperti ini tidak akan berulang di masa hadapan kerana yang untungnya dalam perbuatan seperti ini ialah DAP kerana selama ini agenda mereka cuba menghasut dan menanam perasaan benci pada rakyat terhadap Raja-Raja Melayu telah berjaya...

Tak pasal-pasal kerana agenda kotor mereka..rakyat enjadi mangsa

2 comments:

Anonymous said...

amaran lagi......dan lagi......dan lagi.......bila nak take action....kalau kat thai or indo mati dah kapiaq ni.

Anonymous said...

btol2..

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.