Wednesday, February 20, 2013


Pelakon Nabila Huda mengeluh apabila segala perlakuan yang dilakukan sentiasa mendapat kritikan daripada peminatnya dan orang luar.

Pelakon yang selalu mencetuskan kontroversi itu sempat memuat naik status Twitternya yang berbunyi, “diving salah, swimming salah, tengok live band salah, pergi club jahat, pakai seluar pendek jahat, merokok jahat. Terlalu banyak peraturan. Saya bosan”.

Nabila, 29,yang juga seorang ibu tunggal sebelum ini pernah mencetuskan kontroversi apabila dia tampil seksi pada Anugerah Blockbuster sehinggakan bapanya, Amy Search turut terpanggil untuk membuat kenyataan berhubung perkara tersebut.

Hmmm, mungkin orang tegur tu kerana sayang kat awak, Nabila.

Memang tak salah untuk berseronok tetapi berpada-padalah kerana awak tu merupakan seorang public figure, sudah tentu segala perlakuan anda sentiasa diperhatikan oleh masyarakat.


3 comments:

Anonymous said...

pakai tudung...g masjid..bongok..

Anonymous said...

Kau nak mcm tu je sampai kau kojol esk ke.sudah2 la enjoy.insaf dan bertaubat la.x rugi apa pun.itu pun nak kena org ajar ke

Anonymous said...

asal tak sambung jer cam kongkek salah...minum todi salah...bogel salah...hisap kote salah...too many rules laa...rimas i tau...nanti bila ko punya anak dah besau jgn la melenting kalau dia pon cakap mcm tu besok kt ko bongok!

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.