PERGI KELAB JAHAT, PAKAI SELUAR PENDEK JAHAT, MEROKOK JAHAT...IM SICK!!!


Pelakon Nabila Huda mengeluh apabila segala perlakuan yang dilakukan sentiasa mendapat kritikan daripada peminatnya dan orang luar.

Pelakon yang selalu mencetuskan kontroversi itu sempat memuat naik status Twitternya yang berbunyi, “diving salah, swimming salah, tengok live band salah, pergi club jahat, pakai seluar pendek jahat, merokok jahat. Terlalu banyak peraturan. Saya bosan”.

Nabila, 29,yang juga seorang ibu tunggal sebelum ini pernah mencetuskan kontroversi apabila dia tampil seksi pada Anugerah Blockbuster sehinggakan bapanya, Amy Search turut terpanggil untuk membuat kenyataan berhubung perkara tersebut.

Hmmm, mungkin orang tegur tu kerana sayang kat awak, Nabila.

Memang tak salah untuk berseronok tetapi berpada-padalah kerana awak tu merupakan seorang public figure, sudah tentu segala perlakuan anda sentiasa diperhatikan oleh masyarakat.


PERGI KELAB JAHAT, PAKAI SELUAR PENDEK JAHAT, MEROKOK JAHAT...IM SICK!!! PERGI KELAB JAHAT, PAKAI SELUAR PENDEK JAHAT,  MEROKOK JAHAT...IM SICK!!! Reviewed by Empayar Pemuda on 2:02 PM Rating: 5

3 comments:

  1. pakai tudung...g masjid..bongok..

    ReplyDelete
  2. Kau nak mcm tu je sampai kau kojol esk ke.sudah2 la enjoy.insaf dan bertaubat la.x rugi apa pun.itu pun nak kena org ajar ke

    ReplyDelete
  3. asal tak sambung jer cam kongkek salah...minum todi salah...bogel salah...hisap kote salah...too many rules laa...rimas i tau...nanti bila ko punya anak dah besau jgn la melenting kalau dia pon cakap mcm tu besok kt ko bongok!

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.