HOT : KENYATAAN PALING RASIS YANG MENYUSAHKAN DAP...Ceramah dari Ibrahim Ali (Presiden Perkasa/Ahli Parlimen Pasir Mas). Mungkin ada diantara kita tak berapa suka dengan Ibrahim Ali tetapi EP harap dengarlah apa mesej yang cuba disampaikannya...bukan melihat siapa yang berkata.
Harap dapat luangkan masa dan tonton sehingga habis. Selepas itu barulah boleh komen dan sebagainya.

HOT : KENYATAAN PALING RASIS YANG MENYUSAHKAN DAP... HOT : KENYATAAN PALING RASIS YANG MENYUSAHKAN DAP... Reviewed by Empayar Pemuda on 5:53 AM Rating: 5

1 comment:

  1. Kenyataan yg tepat!... semoga dpt mmbakar semangat org2 Melayu di luar sana kena "Perjuangan kita blom berakhir"..selagi penghianat bangsa,agama dan negara masih berleluasa! Sepatutnya kita perlu ada ramai lagi melayu2 spt Ibrahim Ali,utk mnjadi pmbela bangsa, agama dan negara... bkn sbb kita rasist, tetapi demi mngekalkan maruah Melayu, Islam yg dah di pijak2 dan di perlekehkan olih kaum2 lain!Bersatulah bangsa Melayu krna hanya penyatuan dan kekuatan aje kita tidak mudah goyah dan di perlekeh... Pertahankan hak kita, tanah tumpah darah kita agr kita tenang "disana" nnti dan tidak di persoal olih ank cucu kita d kemudian hari!

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.