HOT : GAMBAR LINDA RAAFA BERCIUM MULUT TERSEBAR....



Memang sweet melihat aksi Syed Aiman dan Linda Raafar bercumbu mesra di depan camera...Tapi ni sambut birthday atau sambut valentine??hehehehe

EP nak komen sikit pasal gambar diatas ni...Adakah gambar macam ni sesuai untuk ditayangkan pada orang ramai...Kalau untuk koleksi peribadi....nak rakam aksi macam mana pun sebab mereka dah sah bergelar suami isteri..

Tapi kalau untuk tatapan masyarakat umum....tak salah, tapi EP rasa tak sesuai la dengan budaya kita...dah macam artis Hollywood plak EP tengok...Terpulanglah pada diri masing-masing menilainya...

Apa-apa pun EP doakan pasangan ini akan kekal bahagia dan tetap romantik macam ni hingga ke akhir hayat...

HOT : GAMBAR LINDA RAAFA BERCIUM MULUT TERSEBAR.... HOT : GAMBAR LINDA RAAFA BERCIUM MULUT TERSEBAR.... Reviewed by Empayar Pemuda on 12:21 AM Rating: 5

2 comments:

  1. Tak rasa jijik.ke weh

    ReplyDelete
  2. nak beromen pun jgn la sampai tayang2..bangang

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.