#kekalnajib

Monday, February 18, 2013

HOT : BUKTI USTAZ HARON DIN DIMAKI HAMUN DAN USTAZ NIK ZAWAWI AKAN TINGGAL PAS...??

Hanya kerana berbeza pendapat dengan pimpinan tertinggi Pakatan Rakyat dalam isu penggunaan Kalimah Allah untuk orang bukan Islam, Ustaz Haron Din sendiri telah di maki hamun oleh orang Islam yang menyokong pakatan rakyat walaupun berada dalam satu pakatan yang sama...

Setelah sekian lama Ustaz Haron Din berjuang dibawah payang PAS...kini Ustaz Harun Din terpaksa memilih untuk berjuang bersama-sama orang yang syirik dan kufur yang sanggup menjual kalimah Allah untuk kepentingan politik atau bertindak meninggalkan PAS secara rasminya...
  
Walau bagaimanapun Ustaz Haron Din tetap bertegas bahawa beliau akan mempertahankan kalimah ALLAH sehingga ke akhir hayat. Di dalam video di bawah jelas kelihatan bagaimana Ustaz Harun Din begitu kecewa dengan sebahagian pemimpin Islam dalam Pakatan Rakyat yang tidak bertegas dengan isu ini.

Jadi kita sama-sama nantikan keputusannya...

** Sekarang kita tunggu giliran Ustaz Harun Taib dan Ustaz Nik Zawawi untuk bersama-sama menyertai Ustaz Harun Din, Ustaz Nasha dan Dr Hassan Ali meninggalkan PAS...TAKBIR!!


Saksikan video pengakuan Ustaz Haron Din dimaki hamun oleh penyokong pakatan haram..


No comments:

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.


Popular