#kekalnajib

Sunday, February 3, 2013

HOT : APA PSY GANGNAM STYLE BUAT DI PULAU PINANG...


Nampaknya bintang muzik pop Korea yang popular dengan lagu Gangnam Style, Psy bakal hadir ke Malaysia lebih awal daripada yang di’jangka para peminat beliau di’sini.

Menurut laporan The Star hari ini, Psy telah pun ditempah untuk hadir membuat persembahan di rumah terbuka anjuran Barisan Nasional bersempena sambutan Tahun Baru Cina.

Ini bermakna Psy akan hadir juga buat kali kedua pada pertengahan Mac ini untuk memeriahkan Future Music Festival Asia (FMFA) 2013.

Rumah terbuka itu akan berlangsung pada 11 Februari ini di Han Chiang High School, Pulau Pinang bermula jam 10.00 pagi & akan turut dihadiri Perdana Menteri Datuk Seri Najib Tun Razak.

3 comments:

 1. Hidup barisan nasional. Hidup dengan hiburan melalaikan. Hidup PKR dengan ilmu agama.

  ReplyDelete
 2. PKR Ilmu Agama bebas segalanya. Depan, belakang, tepi, tengah semua boleh.

  Hak Asasi manusia, Kilang arak, kilang kunyit, kilang lendir semua boleh.

  Lubuk fitnah, bohong, penipu rakyat, rasuah dan lubuk kunyit hidup.

  Negara demokrasi ala PKR.

  ReplyDelete
 3. haha pencacai kepanasan..bukan duit kerajaan pun ni kan sponsor dari pihak swasta..sukahati syarikat tu lah nak jemput siapa..ko nak pergi tgk pun xper.

  ReplyDelete

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.


Popular