Monday, February 25, 2013


Fuyoo..Ada orang dah siap tempah kubur Nik Aziz...Siapalah punya kerja agaknya??..Confirm puak-puak PAS dan pakatan haram akan kata ini kerja orang-orang UMNO...Bagi EP, kalau setakat tuduh tanpa sebarang bukti yang sahih...sesiapa pun boleh tuduh..

Zaman sekarang ni bukan boleh kira...manusia sanggup lakukan apa saja demi mencapai matlamat yang diidamkan...Ada yang idamkan nak jadi calon...ada yang idam nak pakai ketera Ferrari dan ada yang idam nak jadi menteri...

Tapi yang peliknya kenapa Nik Aziz dijadikan sasaran?? dan bukannya Anwar Ibrahim atau mana-mana pemimpin lain dalam pakatan rakyat?? Apasal mereka marah sangat dengan Nik Aziz ni...

Yang pastinya persoalan ini terdapat 1001 jawapan.. Mungkin orang DAP dan PKR yang marahkan Nik Aziz dan PAS sebab tolak Anwar sebagai calon Perdana Menteri... Mungkin kerja kotor puak-puak PAS yang nak alihkan isu Nik Aziz samakan penerima BR1M sebagai haiwan..cari simpati...atau mungkin juga kerja rakyat yang marahkan Nik Aziz sebab samakan mereka dengan haiwan...siapa tahu??


4 comments:

Anonymous said...

gila ada berbagai gila...........

Anonymous said...

Kuboq sudah tunggu
Dia pon dah makin merapu-rapu
Menghaiwankan n mngkafirkn org len sesuka atimu
Sahabat SYAITAN namanya N ajis tok garu...

Anonymous said...

lpah ni hang yg mati..xthu bsyukur..

Anonymous said...

Wali Terompah nih liat nak mati.. Mungkin pintu taubat masih terbuka lagi.. Semoga Nik Aziz sedar sebelum Mati.. Keh keh keh..

*Nik Aziz teringgin nak jadi PM kot.. Keh keh keh..

Ini Kali lah PR.. Bye2..

DeGaWan...

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.