Wednesday, January 9, 2013



Sekumpulan pencuri menggunakan SUV BMW untuk pecah masuk terus ke kedai Apple di California tetapi polis berjaya memberkas mereka apabila dia kembali semula ke tempat kejadian untuk mengambil semula nombor plate SUV mereka.

Kejadian ini berlaku pada 6 September lepas di Premenade Mall, Temecula, California.

Polis berkata, Equonne Howard, 22, menggunakan BMW X5 untuk memecahkan pagar keselamatan besi dan tingkap kaca lebih kurang pukul 5 pagi

Memang tak reti sabar diorang ni sampai guna BMW X5 untuk pecah masuk semata-mata nak curi barangan Apple, tak berbaloi langsung..

korang tengok video cctv ni sendiri..


0 comments:

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.