#kekalnajib

Sunday, January 27, 2013

TERKINI : PERJUMPAAN UNTUK SAMAKAN ISLAM DENGAN AGAMA LAIN DIADAKAN DI PULAU PINANG...??


Tak habis habis betina tajaan pakatan haram ni buat kacau...hari ni betina sesat ni untuk mengadakan perhimpunan sesat di Padang Kota, Pulau Pinang..

EP difahamkan progrm ini dianjurkan oleh Citizens of Independent Journalist, sebuah NGO yg pro kepada pakatan haram. Sesi "Holy Book Reading" ini diadaksn di Dataran Pidato, Pulau Pinang di mana penganut Islam, Kristian, Hindu, Buddhist turut dijemput dgn membawa kitab suci masing nasing. 

Kumpulan ini diketuai oleh Kevin. Kononnya, tujuan sesi itu adalah memahami agama di antara satu sama lain & wujudkan perasaan saling mengormati di antara agama !! 

Dalam erti kata lain mereka cuba untuk menyamakan Islam dgn agama agama lain.. hancur...

Perhimpunan tersebut hanya dihadiri oleh 9 org peserta dan diketuai oleh Nislina Mustaffa seorang pelakon/aktivis teater yang menyokong perjuangan pakatan haram... 

3 comments:

  1. Masyaallah....ape lah nk jadi ni...

    ReplyDelete
  2. Bkn Minah ni ke yg berdiri sebelah sepanduk bunyi mcm slogan sokong LGBT dlm himpunan baru2 ni? Takkan org mcm ni nk cerita ttg bab Perbandingan Agama...Teologi dan Filusufi? Dlm PKR Penang xde Ustaz ke yg bleh tlg terangkan?

    ReplyDelete
  3. Tutup aurat dulu nak citer pasal agama kak oi....

    ReplyDelete

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.


Popular