RASANYA **** PUN TAK SEHINA LELAKI INI....


Tonton video ini dahulu...dan kemudian baru baca artikel dibawah...


Kenyataan Anwar - Sinar Harian
Perbincangan mengenai isu kalimah ALLAH yang dibangkitkan oleh Ketua Menteri Pulau Pinang, Lim Guan Eng, yang mengundang kontroversi baru-baru ini, akan dibincangkan pada mesyuarat Majlis Pakatan Rakyat, Isnin ini.
Namun menurut Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim, setakat ini, ketetapan yang diambil adalah sama seperti sebelum ini yang mana, kalimah ALLAH adalah hak mutlak untuk penganut Islam di negara ini.
"Kita sudah tetapkan mesyuarat Pakatan pada 8 Januari dan saya percaya isu ini boleh dibangkitkan walaupun Pakatan Rakyat telah pun putuskan belum ada usul baru untuk meminda keputusan yang lama.
"Iaitu pada 2010 kita sudah putuskan. Tetapi sekiranya ada pihak yang membangkitkan dan ada pandangan baru, kita tentu boleh bincangkan. Perbincangan itu akan diadakan pada 8 Januari pada majlis mesyuarat Pakatan.
"Sekiranya ada pandangan baru, kita akan bincangkan," kata beliau yang juga Ketua Umum PR pada sidang mingguan PKR di sini, hari ini.


Guan Eng yang juga Setiausaha Agung DAP sebelum ini meminta kerajaan membenarkan Kristian di Semenanjung menggunakan kalimah ALLAH dalam Bible versi Bahasa Melayu.

** Macam haram jadah kan perangai kaki liwat ni...boleh percaya ke orang macam ni nak tadbir Malaysia....
RASANYA **** PUN TAK SEHINA LELAKI INI.... RASANYA **** PUN TAK SEHINA LELAKI INI.... Reviewed by Empayar Pemuda on 6:21 PM Rating: 5

4 comments:

 1. Babi Anjing dan keldai semuanya mulia. Hatta Iblis sendiri pada asalnya makhluk yang mulia. Ciptaan Allah S.W.T semuanya mulia. Yang jadi tak mulia yakni jatuh taraf dari kemuliaaan ialah dengan pilihan dan tangan-tangan kita sendiri.

  ReplyDelete
 2. nak tegelak bila si kaki juburi baca ayat al quran.

  ReplyDelete
 3. Nampak sangat ayat x tegas ULAMEEEIslam dalam Pakatan,bermakna dalam mesyuarat Pakatan tiada kata putus,Kerana PAK JUBUR kata kalau ada isu nanti boleh Bincang semula.
  PORAAAAHHHHHHHHHHHH,mana ada suara ulamak dalam Pakatan!Lagipun PAS ni mereka je yg lantik mereka ulama!

  ReplyDelete
 4. sial punya org ni

  ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.