Friday, January 18, 2013



Kecoh didalam laman sosial Twitter akibat pertengkaran diantara dua tokoh agama yang terkenal dalam dunia politik negara.


Ianya berpunca apabila bekas Mufti Perlis, Dr Asri didakwa memperlekehkan perkahwinan Ulamak muda Umno tersebut...SETERUSNYA

** Apa masalah Ustaz Asri ni...meroyan nak jadi calon ke pakatan haram ke?? Sampaikan perkahwinan yang halal pun nak dijadikan isu agama...



10 comments:

Anonymous said...

aisey MAZA, x gerek la camni...jangan main kasar, kan da kena balik, ustaz Bari kahwin ikut saluran yang betul...yang MAZA patut cek, tu haa betoi ke x cikgu bard, mat sabu..itu yang dok dalam parti dr Maza..kenala betolkan rumah sendiri dulu sebelum nak ngumpat rumah orang..ngeh2..peace!

Anonymous said...

Apalah si maza ni..selidik dulu..dgr penjelasan dari ufb la bro..ni dgr dari norma@sabu nk wat per..kesian gua nengok org yg ada background agama tpi perangai mengalahkan DAPigs

Anonymous said...

MAZA ni eksperimen sains Shahidan Kassim yang dah putus tali.

Anonymous said...

Pelik perangai Maza ni.

Anonymous said...

You lost my respect, MAZA..

Anonymous said...

Kawen lebih baik dari berzina......aku pun kawen 2 apa hal.biaq p la depa nak kawen berapa pun.kalau maza nak kawen lagi pun boleh.aku salah sorang ejen kawen di thailand.nak p jom....dia dengki la tu pasai orang lain kawen 2.

usin said...

apa masalah maza ni (i'm so sorry, loose my respect to call u ustaz or datuk). kalaupun nk respon, biarlah berasas, berbukti, berpaksikan kebenaran. bukan kerana emosi dan dendam. berselisih pendapat itu rahmat. tp kalau dh sampai memfitnah dan menyampaikan fitnah utk tatapan berjuta pembaca, alangkah buruk sikap kamu maza....

Anonymous said...

pelik tul DR. Maza ni...hilang respect..tak boleh buat rujukan org mcm ni..

Anonymous said...

Salam....surah al nisa, ayat satu dan tiga, kalau betul,I lost respect to Dr asri.

Anonymous said...

Betullah kata Dr Fathul, sbb dia kawin di Thailand,terus orang yg busuk hatipun buruk sangka. Kalau dia kawin di Filipina ke... Australia ke... Singapore ke..., mungkin okay kut... tp yelah, org yag berhati busuk tetap akn berburuk sangka kan..kan..kan...?

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.