HOT : SIAPA WANITA BOGEL DISEBELAH NABILA...??Beginilah lagak serta riak pelakon kontroversi lagi sensasi, Nabila Huda yang sedang dibuai suasana sensual di dalam bilik persalinannya ketika menanti detik untuk meneruskan sesi penggambaran filem terbarunya.

Lagaknya itu tidak tumpah seperti dua bintang Hollywood ternama, Marilyn Monroe dan Elizabeth Taylor yang penuh dengan drama serta gerak geri menggoda di bawah kerdipan lilin sama-samar bercahaya menemaninya.

Dalam kemalapan malam yang semakin pekat , Nabila Huda tampil dengan enam persalinan indah daripada koleksi terkini label fesyen yang menjadi sebutan ramai Alia Bastamam, Evening Cruise 2012/2013.

Konsep penuh sensual yang diilhamkan daripada dunia bintang filem ternama itu, menyerlahkan penampilan Nabila Huda yang nyata cukup berani dan menggoda.

Pastinya, sekalung tahniah perlu diberikan kepada Shahrezzan Mustaffa Ezani selaku pelakar konsep dan idea serta jurufoto untuk sesi fotografi kempen berkenaan.

Sesuai dengan imej serta personaliti Nabila Huda yang manja, telus dan tersendiri, tanpa menoleh kebelakang Alia Bastamam berbesar hati memilih aktres berkenaan bagi menjayakan koleksi terkininya itu.

Pengarah Pemasaran dan Perhubungan Awam, Jimmy Najeem berkata, sesi fotografi berkenaan telah diadakan di butik Alia Bastamam sendiri di Bangsar dengan menggunakan set yang digubah sendiri oleh Shahrezzan dan pasukan kreatif jenama berkenaan. seterusnya di Murai...

** Fuyoo..dalam butik ada lukisan wanita bogel menjadi hiasan...kelas gitu...tapi perlu ke lukisan tersebut dimasukkan dalam video Evening Cruise 2012/2013..EP rasa macam tak kena je...itu belum lagi kita bercakap pasal rekaan pakaian dan model yang mengayakan rekaan tersebut....


HOT : SIAPA WANITA BOGEL DISEBELAH NABILA...?? HOT : SIAPA WANITA BOGEL DISEBELAH NABILA...?? Reviewed by Empayar Pemuda on 12:20 AM Rating: 5

No comments:

Popular

Powered by Blogger.