Wednesday, January 16, 2013


Sekumpulan masyarakat India Parlimen Batu Kawan, hari ini, mengadakan demonstrasi bagi menuntut DAP mengadakan semula pemilihan Jawatankuasa Eksekutif Pusat (CEC) itu yang disifatkan tidak adil. 

Ia berikutan kekalahan teruk pemimpin India dalam pemilihan itu pada Kongres Kebangsaan DAP ke-16 di Pulau Pinang, Disember lalu termasuk Timbalan Ketua Menteri II Pulau Pinang, P Ramasamy. 

Presiden Parti Barisan Kemajuan India SeMalaysia (IPF), M V Mathialagan berkata, beliau hanya mewakili pemimpin tertinggi DAP menyuarakan ketidakpuasan hati itu selepas mereka meminta pertolongannya untuk berbuat demikian. 

Beliau yang enggan mendedahkan siapa pemimpin DAP itu berkata, mereka takut untuk mendedahkan diri kerana bimbang dikenakan tindakan disiplin oleh parti.

**Siapa berani lawan Guan Eng dalam DAP??

1 comments:

Anonymous said...

"U know.. LGE is Tokong.." - Dato' Dr. Mansor Othman DCM1..

ZoRRo...

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.