Thursday, January 3, 2013


Penyanyi Datuk Siti Nurhaliza ni memang mempunyai ramai peminat di Indonesia. Tak kurang juga yang sering menggayakan termasuk meniru cara beliau menyanyi di sana.

Terbaru yang hangat diperkatakan adalah seorang penyanyi baru Resrilliza. Kerana terlampau minat dengan Siti Nurhaliza, dia menukar namanya kepada SITI LIZA!

“Aku ngefans banget dari awal video clip yang pertama dia (Siti Nurhaliza) dan orangnya juga cantik. Sampai semua orang manggil aku Siti Nurhaliza, makanya mau nggak mau aku bawain lagu Siti Nurhaliza.
“Gak masalah (dihujat), karena dari dulu banyak yang memanggil aku Siti Nurhaliza (mirip). Saya siap terima semua hujatan tentang itu,” kata Siti Liza kepada laman portal hiburan popular negara itu, Kapanlagi.com.

Nak tengok video klip ‘Siti Nurhaliza Indonesia’ ni? Layannnn………


** Siti Nurhaliza lagi cun....

0 comments:

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.