HOT : KEKEJAMAN SI MAHAFIRAUN YANG RAMAI TAK TAHU.....


TAHUKAH ANDA?? KISAH INI BELUM PERNAH DICERITAKAN DAN INI KALI PERTAMA SAYA MENDENGARNYA..

"Dari segi apa kamu menghukum Tun Dr Mahathir tidak memperjuangkan Islam ? Dari segi apa ? Dan siapa kamu nk menghukum Tun Dr Mahathir.?

Tun M pernah DITEMBAK di bahu kanan beliau ketika beliau ingin menyelamatkan umat Islam di Bosnia suatu ketika dahulu. Tapi beliau tak nak bgtau sesiapa pun.

Malah, sebelum itu, Beberapa ahli kabinet beliau offer untuk pergi tapi beliau enggan.... Beliau kata "tak pa lah, kalau hangpa mati sapa nak jaga negara, biar saya pi sorang ja"

Kisah ini diceritakan sendiri tentera yang menjaga beliau ketika misi itu. Kuatnya hati beliau. Cekalnya hati beliau. Besarnya hati beliau:


1. Dia lah yang menggerakkan negara Islam yang lain untuk membantu Bosnia Herzegovina ketika umat Islam disana disembelih oleh pengganas Serbia.

2. Dia juga lah yang menghantar ratusan komando Malaysia yang dibawa masuk secara sulit ke Bosnia untuk membantu saudara seIslam kita ketika era pencerobohan dan pembunuhan beramai-ramai umat Islam di Bosnia ketika itu. “Kalau negara Arab ini tidak datang membantu, kita hantar sahaja askar kita,” - Tun Mahathir.

3) Dia juga lah berpakat dengan kerajaan Sultan Brunei menyediakan jumlah dana yang berjuta dollar untuk membeli senjata dan peluru anti kereta kebal untuk tentera Islam di Bosnia.

4) Dia lah yang pernah menangis ketika melawat Bunker yang menjadi pejabat Yasser Arafat di Palestin.

5) Dia juga lah pemimpin Islam yg Yasser Arafat hubungi meminta bantuan dan pertolongan ketika diserang oleh rejim zionis.

6) Dia juga lah yang mempertaruhkan nyawa isterinya,Tun Dr Siti Hasmah menaiki pesawat ke Baghdad membawa bantuan kemanusiaan kepada umat Islam demi untuk melepaskan sekatan Amerika Syarikat.

7) Dia lah yang digelar MahaFiraun dan dia jugalah yang lantang mengutuk kekejaman Yakjuj Makjuj / Zionis ke atas umat Islam serta mempertahankan Islam dimata dunia.

8) Dia lah yang berusaha keras, tak hanya duduk berdoa tanpa berbuat apa2.

9) Dia lah yang ketika saudara Islam yang berlainan parti mendoakan kecelakaan untuknya. Tapi dia diizin oleh Allah SWT masuk ke dalam KAABAH.

10) Dia jugalah pernah ditembak dan mengorbankan jawatan tertinggi yang beliau ada bagi menyelamatkan umat Islam di Bosnia.

Malah beliau kini dianggap sebagai seorang pemimpin dunia yang berjaya meskipun memimpin sebuah negara yang kecil. Beliau bukan hanya berjaya Memerdekakan negaranya dari semua segi, tetapi berusaha memerdekakan negara-negara lain dari belenggu falsafah pembangunan yang dijana dari barat yang jelas muflis idealistiknya..

Bila berbicara soal beliau, sudah pasti sebak orang yang mengetahui jasa beliau akan berlinang air mata kerana jasa yang dicurahkannya sudah pasti tidak dapat dibalas.

Siapa dia? Ya.. dialah..

TUN DR MAHATHIR BIN MOHAMAD, Bekas PERDANA MENTERI MALAYSIA dan manusia yang dihormati UMAT ISLAM dan PEMIMPIN ISLAM seluruh dunia.

Terima Kasih Tun , keranamu kini kami generasi pewaris menikmati hasilnya..


HOT : KEKEJAMAN SI MAHAFIRAUN YANG RAMAI TAK TAHU..... HOT : KEKEJAMAN SI MAHAFIRAUN YANG RAMAI TAK TAHU..... Reviewed by Empayar Pemuda on 12:12 AM Rating: 5

7 comments:

 1. Allah akan tetap bersamsmu Tun. Jasamu terlalu agung untuk manusia sejagat.

  ReplyDelete
 2. Semoga Rahmat Allah ke atas Tun dan semua umat Islam di Malaysia. Semoga Allah menyatukan kita semua demi keutuhan Islam di Malaysia.

  ReplyDelete
 3. Semuga Allah memeliharanya

  ReplyDelete
 4. hanya mereka2 yang mengamalkan politik katak bawah tempurung saja yang tak tahu jasa TUN M.

  ReplyDelete
 5. dia umpama abah kita yang akan pastikan kita anak-anak semua senang, moden, aman tinggal dalam rumah Malaysia, tapi beliau punya jiwa besar untuk menolong mereka diluar yang dalam kesusahan....sayu :(

  ReplyDelete
 6. dialah WALI moden

  ReplyDelete
 7. tak kisahlah dia keturunan mamak ka,parpu ka siam sekalipun,dia berjasa pada negara dn rakyat malaysia itu pekara pokok... klu sapa2 yg sebaya aku musti ingat pada pertama kali kenyataan Tun menghentam barat,seluruh akhbar dunia gempaq oo psal kenyataan TUn kepada negara barat, masih aku ingat lagi ada satu akhbar buat gambar kartun tikus bercakap dgn dikelilingi 10ekor gajah,ibarat Tun dgn negara barat masa tu... tok2 arab yg gah kaya dengan minyak pun tk berani tegur negara barat pehgggrhhhghh bangganya aku bergelar rakyat malaysia,seceruk ranrau pelosok dunia mula kenal malaysia...pda yg membangkang tk payah la emo sangat,mamng la Tun pun ada buat silap,manusia biasa kan...Tun bukan manusia yg sempurna tapi dalam setiap tindakkanya utk negara hampir sempurna....Allah rahmati TUN DR MAHATHIR BIN MOHAMMAD....

  ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.