#kekalnajib

Friday, January 18, 2013

HOT : KALAU TAYANG LURAH MACAM NI BAIK TAK PAYAH PAKAI TUDUNG...


Ni fesyen terbaru ke apa beb? Atas bertudung, tapi bawah tayang “lurah dendam”.. Kalau macam ni punya pakaian, baik tak payah bertudung terus.. Lain kali kalau nak beli jeans tu..carilah jeans yang sesuai...kalau beli yang jenis low rise ni..inilah jadinya....

Kalau lurah bontot tu cantik bersih takpe la juga...sedap mata memandang..hahahaha (gurau je) ini kalau yang berparut dan hitam..apa cer...



4 comments:

  1. Huihh!! Mengaibkan sesama manusia itu,hukumnya dosa. Ambil cermin dan tgk lah lurah sendiri

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau tak nk di aibkan.. Pakai ler molek2.. In Sha Allah .. Segalanya terpelihara.. Sendiri mau ingat ler beb! Jgn salahkan ibu mengandung..

      Delete
  2. looo..kan tak nampak muka tu..

    ReplyDelete
  3. Semua Yang Terlibat kena ambil pengajaran. Nanti name sape yang busuk... name agama kita sendiri juga yang dapat tempias.

    ReplyDelete

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.


Popular