HOT : INSIDEN YANG MEMALUKAN PAKATAN HARAM DI PENGHUJUNG TAHUN...



Tiada siapa sebenarnya boleh menafikan peserta-peserta kononnya mogok lapar 100 jam Himpunan Hijau di Dataran Merdeka kantoi terang-terangan curi makan semalam (dan mungkin juga hari-hari sebelum itu).

Buktinya bukan satu keping gambar, tetapi beberapa keping. Kalau tak sempat baca, klik tajuk ni Peserta Mogok Makan Di Hotel


Well, sesiapa pun dalam keadaan itu pasti mula mencari alasan untuk menafikan perkara itu.

Kedengaranlah beberapa orang bodoh yang kata benda itu dirancang dan sebagainya. Soalnya siapa yang nak rancang?

Namun, rumusan senario dan alasan terbaik yang diberikan setakat ini adalah seperti berikut:

“Buat-buat terperanjat (Oh My God!) – reaksi kononnya berita semalam adalah spin – lepas itu kata yang makan itu semua adalah ahli jawatankuasa (AJK) dan bukannya peserta”.

Oh…AJK rupanya….

Payah yea nak beza peserta dengan AJK dalam kes ni kan…kah kah kah

Ambil contoh mamat dalam gambar di atas.

Dia ada di Dataran Merdeka dari malam pelancaran Khamis lalu- memakai baju mogok – bersama kumpulan yang mogok – dan kantoi tengah makan sambil berjalan dengan seorang wanita semalam.

Dan terakhir…dia jugak botakkan kepala bersama yang lain bagi menunjukkan kononnya banyak isu alam sekitar kat negara ini.

Namun…dia dikatakan bukan peserta tetapi AJK.

Semua dia buat….dari A – Z…bila kantoi kata dia AJK.

Dari hari pertama mogok kononnya lapar itu dilancarkan….yang kedengaran adalah peserta akan mogok tidak makan selama 100 jam.

Tidak dengar pula ada AJK yang akan buat semua yang peserta buat tetapi mereka dibenarkan makan!

Kalau ada cakaplah dari hari pertama;

“Tuan-tuan dan puan-puan ahhhh…jangan silap looo…ini ALK (AJK) …diaolang boleh semua…Full Acess maaa…”

Tapi berbalik kepada soalan asal…IYE KE AJK?

Di bawah ini sebahagian gambar-gambar semalam….- siakapkeli
photo 1 (3)
3
6
Untitled-1
HOT : INSIDEN YANG MEMALUKAN PAKATAN HARAM DI PENGHUJUNG TAHUN... HOT : INSIDEN YANG MEMALUKAN PAKATAN HARAM DI PENGHUJUNG TAHUN... Reviewed by Empayar Pemuda on 5:52 AM Rating: 5

1 comment:

  1. Bangsa pemakan babi ni mana boleh hidup kalau tak menipu.
    ertambahlah kuat mmenipu mereka sejak mempunyai penganut baru ahlul PASPKR lahhanat.
    Apalagi bila tok sami besar nik najis BABI dan hadi BABI serta bapak murad malaysia saudara BABI.
    Selepas ni bolleh la ahlul PASPKR bertakbir-"DAPIGS BABI"

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.