Saturday, January 19, 2013Yels…motor tu tak bergerak pun….
Tapi, pada usia 88 tahun, untuk seorang bekas Perdana Menteri yang begitu hebat sanggup posing dan bergaya macam sedang membawa sebuah motosikal berkuasa tinggi…tak ternilai...

tun mahathir tunggang motor besar
Sportting sungguh. Lihat wajah orang di sekeliling yang nyata teruja dan terhibur dengan aksi spontan Tun Dr Mahathir Mohamad.

4 comments:

Anonymous said...

My iddo...

Anonymous said...

Priceless...sanggup bg ic pada pati di sabah lps tu kaitkan tunku abd rahman...nape xde 1 pun dr blog2 kaum korg kuarkan cite rci sabah yek? Hipokrit ke pengkhianat gak korg nih?

Anonymous said...

anon 9.16 tue paham ker tidak isu sebenar?Tun M dah cakap terang2 dah pemberian ic adalah mengikut undang2.Pemohon yg layak mestilah bermastautin lebih dari 20 tahun dah fasih berbahasa melayu..Dah pada masa itu timbalan perdana menteri adalah anwar..dan anwar diberikan peranan yg besar di sabah..

Anonymous said...

anon 9.16 tu mana ada otak....al maklumla otak sumbat hari hari dengan haramkah & kaldaian.....jubur pulak sumbat ngan kunyit....mana nak boleh fikir secara rasional...!!!

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.