Saturday, January 12, 2013

Lebih kurang dua jam yang lalu, penyanyi kesayangan ramai, Dato' Siti Nurhaliza melalui akaun Instagram miliknya telah berkongsi sekeping gambar collage dirinya bertudung litup. Kejelitaannya cukup terserlah.Ini merupakan gambar kedua Siti bertudung litup yang telah dikongsinya bersama peminat, sekaligus menghangatkan lagi spekulasi ramai yang beliau akhirnya sudah nekad bertudung setelah sekian lama mengenakan selendang.

Semalam, Siti telah berkongsi gambarnya bertudung litup dengan mesej ringkas berbunyi, "Salam jumaat dan terima kasih ucapan selamat hari jadi.."

Adakah keputusan ini dibuat seiring dengan ulangtahun harijadinya yang ke-33 semalam?

Apapun, gambar tersebut mendapat respon yang cukup positif dari peminat. Selain memuji kecantikkannya, ramai yang mendoakan agar Siti akan kekal dengan penampilan bertudung litup. - Gua

0 comments:

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.