HOT : BLOGGER PAKATAN HARAM HINA ISLAM KATA.."QURAN-THUMPING mother f**ckers"....Inilah padahnya bila PAS bagi muka sangat pada DAP...Buat sesuatu keputusan..bila kena sound terus tarik balik keputusan tersebut...macam haram jadah...Tindakan seperti ini memberi ruang pada cina kurang ajar seperti Patrik Teoh untuk mengkritik Islam...Mereka tidak takut pada Kerajaan Negeri seperti ini kerana mereka tahu bila didesak dan diugut...sesuatu keputusan yang telah dibuat boleh ditarik balik...
Beliau seorang pelakon. Beliau juga seorang pelawak. Beliau seorang aktivis yang terkenal menyebelahi Pakatan Pembangkang. Beliau adalah Patrick Teoh. Kenyataan beliau di laman Facebook semalam mencetuskan rasa tidak puas hati di kalangan Umat Islam apabila beliau secara terang-terangan menghina Agama Islam dan Al Quran. 
Ini gara-gara ketidakpuasan hati beliau terhadap Kerajaan PAS Kedah yang "flip flop" dalam isu mengeluarkan garispanduan 1 Malaysia Chinese New Year Celebration 2013. Beliau boleh mengkritik kepimpinan PAS dalam isu ini tetapi beliau tidak ada hak untuk menghina Islam dan Al Quran. Tindakan beliau amat kurang ajar!!!

Blog 1 Peluru pula memaparkan Tweet dari Dato AC Mizal mengenai kenyataan Patrick Teoh..
HOT : BLOGGER PAKATAN HARAM HINA ISLAM KATA.."QURAN-THUMPING mother f**ckers".... HOT : BLOGGER PAKATAN HARAM HINA ISLAM KATA.."QURAN-THUMPING mother f**ckers".... Reviewed by Empayar Pemuda on 1:05 PM Rating: 5

4 comments:

 1. Mana lu tahu patrick teoh PR punya supporter! kalau malaun ni PR, sudah tentu dia tak hina tindakan PAS! so apa pendirian pemimpin UMNO dalam isu ini! demi politik, pengecut tak bersuara nak membela islam!

  ReplyDelete
 2. Tolong hebahkan nama alamat dan tempat tinggal Patrick Teoh, agar ada insan yang akan mencarinya untuk dilangsaikan. Ini sudah jelas Kafir Harbi yang boleh diperangi.

  ALLAHUAKBAR!!!

  ReplyDelete
 3. http://www.facebook.com/Patrick.Teoh.KY
  http://www.facebook.com/patrick.teoh.338


  tgk facebook dia.. kah kah kah.. tok lebai pas diam menikus.. matlamat menghalalkan cara.. hina quran dgn islam pun bleh bersekongkol dgn kafir harbi.. harrhhggghhh phtuihhh!!


  Aryan Brotherhood

  ReplyDelete
 4. Patrick Teoh the polio man mother fucker thumping BIBLE Mother Fucker. Get Anwar to fuck your ASSHOLE with your cross. BUSTARD Mother Father FUCKER

  ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.