Thursday, January 24, 2013


Aik..dah tak kondifen nak bertanding kat tempat sendiri...Apasal ye??

Ketua Pembangkang, Datuk Seri Anwar Ibrahim membayangkan kemungkinan dirinya tidak akan kekal bertanding di kerusi Parlimen Permatang Pauh pada Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU13).
Dalam pertemuannya bersama Sinar Harian Online dan Sinar Harian semalam, Anwar berkata kemungkinan besar beliau tidak bertanding di kerusi tersebut yang sinonim dengannya sejak menceburi politik 30 tahun lalu.
“Insya-ALLAH, saya akan bertanding tetapi kemungkinan besar saya masih diminta untuk pertimbangkan satu dua kawasan lain,” katanya yang juga Ketua Umum PKR.

6 comments:

Anonymous said...

bertanding lah kat mana lubang jubur pun sure kalah lu,.sy tetap undi UMNO n BN..

Angin Laut China Selatan said...

salam. saya kagum dengan blog tua nda ntelah pautkan ke blog saya. Mohon dpt pautkan blog saya ke blog tuan jua... tkasih

http://anginlautchinaselatan.blogspot.com/

Anonymous said...

apabila kegiatan buruknya terbongkar maka dia takut nak bertanding dipermatang pauh.

Anonymous said...

Perhati dan tatap wajahnya Makin lama makin pelik ku lihat.

Anonymous said...

Muka tak ubah Salman Rushdie.

Anonymous said...

dis sudah tahu bahawa dia sudah tidak laku dan tidak lagi boleh dipercayai.

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.