WOW..JIWANG GILE UNGKAPAN CINTA ZAIN SAIDIN PADA ROZITA CHE WAN....Mak aiii...Jiwangnya ungkapan cinta Zain Saidin pada Rozita Che Wan...Jeles EP...hehehe...

Kalau tak percaya cuba tengok sendiri ungkapan rindu bermadah syahdu Zain kepada Che Ta di Instagram. 

Mengikut laporan blog Murai..."bukan main romantik lagi 'depa' dua ni. Berjanji cinta setia sebagai tanda bukti hati jejaka sudah dicuri Che Ta nan jelita".

Never will you find another man that will do or love you as much as I will, this I promise you.. @rozitachewan1 . Dalam erti kata lain, Zain mengatakan bahawa Che Ta tidak akan menjumpai jejaka lain selain dia yang mencintai Che Ta sepenuh hati sepertimana yang dia, inilah janjiku. 

Perghhh..untungnya Che Ta kan...

Itu daripada Zain, Che Ta juga ada berbuat perkara yang sama, tapi dia meletakkan fotonya beserta kata-kata madah juga daripada Zain Saidin. Dah jelas sangat dah rasanya hubungan mereka ini. Kalau dah serius apa nak tunggu lagi kan?

Apa-apa pun kepada mereka berdua yang berbahagia di lamun cinta ini jangan nak tunggu lagi lama-lama. Che Ta pun memang laris di pasaran dan dikejar ramai jejaka. Nanti makan hati pulak awak Zain!

WOW..JIWANG GILE UNGKAPAN CINTA ZAIN SAIDIN PADA ROZITA CHE WAN.... WOW..JIWANG GILE UNGKAPAN CINTA ZAIN SAIDIN PADA ROZITA CHE WAN.... Reviewed by Empayar Pemuda on 12:11 AM Rating: 5

No comments:

Popular

Powered by Blogger.