Sunday, December 16, 2012


Kantoi!! Pasangan kekasih ini telah ditangkap oleh anggota keselamatan setelah mendengari bunyi yang mencurigakan dari dalam tandas. EP agak myuskil bagaimana pasangan ini boleh memilih tandas awam sebagai lokasi untuk melepaskan nafsu mereka?? Dah la sempit...kotor pulak tu...


Tak habis lagi malu sebab kena tangkap....sekarang pasangan tersebut terpaksa menanggung malu yang lebih besar apabila aksi mereka yang memalukan ini telah dirakam oleh anggota keselamatan telah dimuat naik di laman youtube..

Siapa yang harus dipersalahkan dalam keadaan ini...??

** Nasihat EP..Beringat sebelum buat..kalau dah jadi macam ni...dah la malu, kalau nak salahkan orang pun dah tak guna...terlambat...2 comments:

KAMUNTING CENTRAL said...

Salam bro... Hebat blog bro.. Mohon dapat dipautkan blog teman http://kamuntingcentral.blogspot.com/ keblog bro... Blog bro teman dah dah pautkan... Tq bro...

sangkakala said...

salam.. mohon pautkan blog saya ke blog tuan..ini link blog saya http://sangkakalajari9.blogspot.com

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.