HOT : UJI BAKAT TERLAMPAU - MELAKONKAN WATAK DICABUL TAPI CABUL SECARA REAL...KUALA LUMPUR: “Dia menyuruh saya melakonkan watak dicabul sebelum dia benar-benar mencabul saya,” kata seorang gadis berusia 21 tahun yang membuat laporan polis selepas mendakwa dicabul seorang pelakon tambahan ketika menjalani sesi uji bakat dikendalikan lelaki itu.

Kejadian berlaku di sebuah rumah di ibu kota kira-kira jam 5 petang kelmarin dan mangsa yang meminta identitinya dirahsiakan mendakwa, empat lagi gadis turut menjadi mangsa pelakon berusia 40-an itu.

Menurutnya, dia tertarik untuk menyertai sesi uji bakat itu selepas terbaca iklan dibuat pelakon lelaki terbabit di dalam sosial facebook (fb) untuk mencari pelakon wanita baru bagi memegang watak heroin dalam satu filem yang bakal diusahakan.

Gadis itu berkata, selepas menghubungi pelakon terbabit, dia diarahkan datang ke sesi uji bakat berkenaan di sebuah rumah di ibu kota.

“Pelakon itu bagaimanapun mengarahkan saya supaya hadir ke sesi uji bakat bersendirian dan tidak boleh ditemani sesiapa. Biarpun agak pelik dengan arahan itu, tapi saya langsung tidak mengesyaki sesuatu yang buruk,” katanya ketika dihubungi wartawan. - Forblogger
HOT : UJI BAKAT TERLAMPAU - MELAKONKAN WATAK DICABUL TAPI CABUL SECARA REAL... HOT : UJI BAKAT TERLAMPAU - MELAKONKAN WATAK DICABUL TAPI CABUL SECARA REAL... Reviewed by Empayar Pemuda on 3:16 PM Rating: 5

2 comments:

  1. kesiannnn , lambat laun akan terjadi pd anaknya atau keluarganya atau ,,,,

    ReplyDelete
  2. syarat yg dikenakanpun dah menunjukkan niat tak baik yg engkau pergi menggatal juga kenapa.TA pasti yg engkau tak terpilih kalau terpilih mesti engkau senyp punya betul tak.

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.