Wednesday, December 26, 2012


Ini adalah gambar Menteri Besar Kelantan. Gambar dirakamkan ketika beliau bersama-sama Ahli Parlimen Rantau Panjang dan Adun Meranti sedang membahagikan bantuan kepada mangsa banjir di Sek Keb Kedai Tanjung, Meranti. Banjir di daerah berkenaan sudahpun surut. Adalah dalam paras buku lali. Namun, demi keselamatan Tok Guru yang sudahpun uzur, jaket keselamatan diperlukan. Manalah tahu kot kot tersembam di dalam lubang air.



Ini pula gambar Menteri Besar Terangganu, segak bergaya bersama Tuanku Sultan meredah banjir melawat mangsa-mangsa banjir di Terangganu. Tiada jaket keselamatan diperlukan kerana apa yang difahamkan Tuanku Sultan dan Menteri Besar Terangganu sememangnya pandai berenang.

Dicilok dari CTS...KLIK SINI UNTUK SETERUSNYA


10 comments:

Anonymous said...

Kek keh keh.... bergegar perutku ketawa... TGNA macam tgh tggu giliran menerima bantuan pun ada...

Anonymous said...

Pandai atau tidak keselamatan itu utama. Tang hal ni aku sokong dan puji sikap NA. Jgn dah tersembam baru terhegeh hegeh. Sikap ini perlu pada ada kerjaan. Prevention is better than cure. Utamakan keselamatan!

Fauzi Ahmad said...

Kat sebelah kanan dia siap pakai suit 3-piece lagi ngan tie..

Anonymous said...

Tu jaga image...hihihi

Jokiden said...

KAH..KAH...KAH..KAH..KIH...KIH...KIH..KIH.. MMG LAWAK..

Anonymous said...

najib mana najib?...rakyat kebn banjir dia boleh sambut krismas lagi...

usin said...

aku cuba menahan air mataku dpd meleleh namun tetap bergenang...sedih benar rasanya. meneliti gambar pertama, dgn wajah yg sugul, nampak susuk tubuh manusia yg telah lanjut dimamah usia, malah telahpun bertongkat tetapi tetap bersemangat waja utk bertanding semula dlm pru13 demi menentang umno. kuat benar semangat beliau walaupun tubuh telah terlalu uzur. kesian ada menyampahpun ada. mcm2 manusia akhir zaman ni...

Anonymous said...

Itukah NEK ADJUST x pejam mata kalau mati selagi UMNO/Melayu xbinasa!baik punya cita2 Ulamak.Orang lain x pejam mata mati kalau orang x terima hidayah ISLAM,tapi dia......?

Anonymous said...

meluat aku tengok muka toya dia tu... ishh meluat sungguh!

umno pungkok said...

best la blog lucah neh.mmg mentaliti org umno duk pikir sekssss je.wakakakaka

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.