HOT : NIK AZIZ AKAN JADI TOK KADI NIKAHKAN APEX DAN LEUNIEY...Apex atau Khairul Fahmi Che Mat bakal bergelar suami kepada Leuniey Natasha pada tanggal 28 Disember 2012 ini.
Menurut satu info, Khairul Fahmi atau Apex, 23, yang akan diijabkabulkan di kediaman Leuniey bakal dinikahkan oleh Menteri Besar Kelantan, Nik Aziz bin Nik Mat.
Ianya telah disahkan sendiri oleh ayahnda Leuniey, Nazri yang baru saja menerima surat dari Pejabat Menteri Besar Kelantan, pagi tadi.
“Alhamdulillah, insya-Allah, pasangan ini akan dinikahkan oleh Menteri Besar Kelantan. Perkara ini telah pun disahkan apabila pihak kami setelah menerima sepucuk surat rasmi dari Pejabat Menteri Besar Kelantan. Mengikut surat berkenaan, majlis pernikahan ini akan diadakan tepat jam 10 pagi,” katanya.
**Hebat Nik Aziz...
HOT : NIK AZIZ AKAN JADI TOK KADI NIKAHKAN APEX DAN LEUNIEY... HOT : NIK AZIZ AKAN JADI TOK KADI NIKAHKAN APEX DAN LEUNIEY... Reviewed by Empayar Pemuda on 1:50 PM Rating: 5

5 comments:

 1. Dia buat latihan nak jadi Menteri Nikah kawin,kalau PR ke Putrajaya!
  POK NIKKKK x minat kejadi tok mudim

  ReplyDelete
 2. Nanti tak kan Apex beri upah nikah RM50 je ... tentu TGNA dapat upah at least RM500 ... kan dia MB Kelantan.

  Betul tak ?

  ReplyDelete
 3. aku sokong dia ..drpd wat fatwa yang bukan2..ada gak faedah

  ReplyDelete
 4. Orang lain punya usaha orang lain tumpang glamour.

  Sikap dan tabiat makhluk PAS memang macam tu.

  Apek lu jangan ingat lu cukup hebat. Sudah banyak Penjaga Gol Negara yang bermain di Liga Luar negara sebelum lu lahir lagi.

  ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.