Tuesday, December 11, 2012Apex atau Khairul Fahmi Che Mat bakal bergelar suami kepada Leuniey Natasha pada tanggal 28 Disember 2012 ini.
Menurut satu info, Khairul Fahmi atau Apex, 23, yang akan diijabkabulkan di kediaman Leuniey bakal dinikahkan oleh Menteri Besar Kelantan, Nik Aziz bin Nik Mat.
Ianya telah disahkan sendiri oleh ayahnda Leuniey, Nazri yang baru saja menerima surat dari Pejabat Menteri Besar Kelantan, pagi tadi.
“Alhamdulillah, insya-Allah, pasangan ini akan dinikahkan oleh Menteri Besar Kelantan. Perkara ini telah pun disahkan apabila pihak kami setelah menerima sepucuk surat rasmi dari Pejabat Menteri Besar Kelantan. Mengikut surat berkenaan, majlis pernikahan ini akan diadakan tepat jam 10 pagi,” katanya.
**Hebat Nik Aziz...

5 comments:

Anonymous said...

Dia buat latihan nak jadi Menteri Nikah kawin,kalau PR ke Putrajaya!
POK NIKKKK x minat kejadi tok mudim

Anonymous said...

Nanti tak kan Apex beri upah nikah RM50 je ... tentu TGNA dapat upah at least RM500 ... kan dia MB Kelantan.

Betul tak ?

Anonymous said...

aku sokong dia ..drpd wat fatwa yang bukan2..ada gak faedah

Anonymous said...

Riak!

PAKU PAYUNG said...

Orang lain punya usaha orang lain tumpang glamour.

Sikap dan tabiat makhluk PAS memang macam tu.

Apek lu jangan ingat lu cukup hebat. Sudah banyak Penjaga Gol Negara yang bermain di Liga Luar negara sebelum lu lahir lagi.

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.