HOT : APA GUNA CANTIK DAN SEKSI TAPI TIDAK PROFESIONAL DAN KURANG AJAR...??


Sejak kebelakangan ini kontroversi yang dikaitkan dengan pengacara dan pelakon, Neelofa semakin menjadi perbualan media.

Terbaru apabila status Twitter seorang pereka fesyen baru, Nurita Harith yang telah mendakwa pengacara program ‘MeleTop’ itu sebagai tidak profesional dan kurang ajar.Bagi mendapatkan penjelasan Neelofa berhubung isu ini, sebuah portal hiburan tanah air cuba mendapatkan komen daripada pelakon kelahiran Kelantan ini. Bagaimanapun pelakon cantik itu enggan mengulas lanjut berhubung status Twitter yang diketengahkan Nuritha Harith.
“Maaf. Lofa tak nak komen apa-apa. Sebenarnya ramai wartawan yang telefon serta bertanyakan tentang perkara ini, tapi Lofa memang tak bagi komen kepada siapa-siapa pun. Minta maaf ya”
Pihak media terpaksa menghormati permintaan Neelofa itu dan menganggap Lofa tidak ingin memperbesar-besarkan perkara ini atas alasan tertentu.

**Agaknya kenapa Neelofa tidak mahu menjelaskan keadaan yang sebenar dan membela dirinya daripada tuduhan yang dibuat oleh Nuritha Harith. Benarkah Neelofa ni tidak profesional dan kurang ajar??
HOT : APA GUNA CANTIK DAN SEKSI TAPI TIDAK PROFESIONAL DAN KURANG AJAR...?? HOT : APA GUNA CANTIK DAN SEKSI TAPI TIDAK PROFESIONAL DAN KURANG AJAR...?? Reviewed by Empayar Pemuda on 9:15 AM Rating: 5

3 comments:

  1. bangang punya betina..mmemalukan kaum wanita je artis mcm ni

    ReplyDelete
  2. belakon bkn best sgt pn..hrp muka ngn gedik jer betina ni..

    ReplyDelete
  3. yg kau marah sangat tu knapa biarkanlah ini masa dan musim dia sementara blum dapat balak Dato' dah dapat nanti senyap le tu heheheheheheh

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.