HOT : NIK AZIZ SENDI MALU BILA DITANYA APA SUDAH JADI??....


Ini jawapan dari seorang tok guru, ulama tersohor dan seorang ahli politik yang kononnya memperjuangkan Islam mengenai isu ini cukup besar bagi umat Islam yang melibatkan soal akidah..
"Saya ditanya tentang isu kenyataan Naib Presiden PKR, Nurul Izzah berhubung isu bebas untuk memilih agama. 
"Saya lihat akhbar yang meletakkan isu ini di muka hadapan ialah akhbar yang sudah berkali kali kalah di mahkamah kerana menyiarkan laporan palsu dan tidak tepat.
"Justeru, saya kira amat tidak wajar memberikan ulasan hanya semata-mata berasaskan laporan akhbar ini," katanya menerusi kenyataan ringkas facebook beliau.
Menarik kan..mungkin masa ditanya mengenai isu ini, Nik Aziz tak tengok lagi video ucapan Nurul Izah atau membaca kenyataan balas dari Nurul Izah..Tapi..ni dah berhari-hari video tersebut sudah disebarkan..tak kan sampai ke hari ini Nik Aziz tak tengok lagi video tersebut?? Mana komen Nik Aziz mengenai isu ini...Soal akidah ni boleh ke kita pilih kasih atau pilih parti untuk menjawab atau membetulkan?? atau Nik Aziz dah dibisukan...??

Kalau Nik Aziz tak tahu nak jawab atau nak selamatkan Nurul Izah daripada  isu ni..EP cadangkan rujuk video ni dulu sebelum mengeluarkan fakta..



HOT : NIK AZIZ SENDI MALU BILA DITANYA APA SUDAH JADI??.... HOT : NIK AZIZ SENDI MALU BILA DITANYA APA SUDAH JADI??.... Reviewed by Empayar Pemuda on 3:42 PM Rating: 5

10 comments:

  1. pok nik da dibodohkan oleh anwar puaka tu..

    ReplyDelete
  2. Jadi MB lagu mano ketandusan maklumat, patut ler 22 for nothing!!!

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  4. Nik ajis n gilo aloh masok.

    ReplyDelete
  5. Nampak sangat nak dapatkan keredhaan manusia/duniawi dari keredhaan Allah SWT..

    ReplyDelete
  6. Nik Ajis ulasan tu TV pun keluar tauu!!!!! Opps luper lak TV pun gomen punyer.
    Tunggu ajelah kt kuboq nanti Nik Ajis, kt dunia ni bolelah dalih2

    ReplyDelete
  7. Sesape yang ada full video of the forum, pls share. Nak tau jgk, soalan pe yg ditanya, apa konteks perbincangan etc. Jangan pandai2 menuduh kalo setakat tgk video 1 minit 30saat. Untuk menilai sesuatu, kita perlu maklumat yang secukupnya.

    Sekian,
    Tak menyebelahi mana2 parti politik

    ReplyDelete
  8. betul juga kata nik ajis,itu isyarat nyata sesiapa yg telah beberapa kali tewas dalam pilihanraya sebagai wakil parti tipislah harapan utk dicalunkan.

    ReplyDelete
  9. umno dah bagi greenlight melayu islam murtad..tanya pak lah ler..

    ReplyDelete
  10. patutlah umno taknak hukum hudud dilaksanakan di malaysia.nanti batu2 kat tepi jalan abis,orang melayu islam ramai cacat sebab ramai pemimpin yang kebas duit rakyat kena potong tangan...baguihlah tu...kan gitu...

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.