Tuesday, November 6, 2012

HOT : NAK TAHU KENAPA AES MENYUSAHKAN??


Mesti ramaikan nak tau apa yang awek ni buat semasa lalu dihadapan kemera AES...Kalau nak tahu lebih lanjut cuba saksikan video dibawah ni...


Hahaha...dia tekan suis untuk terbalikkan no. plat dia la...supaya kamera AES rakam no plat palsu... dan tak lama lagi mesti ada la kutu-kutu yang akan bawa masuk peralatan seperti ini ke Malaysia supaya dapat elak daripada disaman...orang lain yang makan chewing gum...orang lain pulak yang kena getah...

Akhirnya kerajaan juga akan dipersalahkan oleh mangsa yang terkena getah..Ye la tak pasal-pasal terima saman dan terpaksa pergi ke balai untuk terangkan keadaan sebenar..Kalau sekali tak pe la...tapi kalau dah berkali-kali dapat saman kerana perbuatan orang...siapa tak marah...3 comments:

Anonymous said...

Betul, gua setuju 100%. Tak semena mena kerajaan akan dipersalahkan

Anonymous said...

SELAGI MANUSIA BERAKAL,SELAGI ITULAH MEREKA BERUSAHA MELEPASKAN DIRI DARI UNDANG-UNDANG.DIMALAYSIA NI KERAJAAN MERUPAKAN TONG SAMPAH SEGALA KESALAHAN.

Anonymous said...

aku sokong bn gak tp kenapa la cakap rakyat tk nak dengar pasal AES ni nanti da kalah baru nyesal

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.