HOT : ANWAR KANTOI SEMASA MEMBELA NURUL IZZAH...Di bawah adalah video kenyataan Anwar Ibrahim yang mempertahankan kenyataan Nurul Izzah mengenai kebebasan beragama. Kenyataan itu dibuat di Dewan Tokong Khai Kee Teng, Slim River, Perak

Beliau juga berkata peguam telah diarahkan untuk menyaman TV3 dan Utusan Malaysia. Anwar juga menggelar mereka itu sebagai Pandi Kutty.

Dalam video ini, Anwar Ibrahim berkata bahawa beliau tiada kepentingan dalam Genting . Tetapi :
Khairy Jamaluddin berkata, selaku penasihat ekonomi Selangor, Anwar tidak pula mengambil apa-apa tindakan untuk melupus saham Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS) dalam syarikat penjana elektrik bebas (IPP) anak syarikat Genting yang terlibat dengan industri IPP, iaitu Genting Sanyen Power Sdn. Bhd. (Genting Sanyen).

Bagaimana pula dengan kenyataan Datuk Ibrahim Ali (Bebas-Pasir Mas) di sesi perbahasan Dewan Rakyat yang mendakwa Anwar semasa menjawat Menteri Kewangan, ketua pembangkang itu sendiri didakwa mengaut sejumlah RM3 bilion?

"Ini bukan dakwaan semata-mata tetapi diakui sendiri dalam akuan bersumpah bekas Penolong Gabenor Bank Negara, Datuk Murad Khalid. Siapa pengerusi syarikat IOI sewaktu Anwar menjadi Menteri Kewangan jika bukan bapanya?

"Ini contoh cakap tidak serupa bikin dan pada saya apa yang Anwar cakap itu semua busuk. Kita kena nilai seseorang yang nak bercakap tentang aspek kroni dan rasuah adakah memiliki ketelusan tetapi kementerian tetap perlu menjelaskan perkara ini kerana jika tidak pembangkang akan memutar belit demi kepentingan politik mereka," katanya - Malaysia Chronicle
Lihat video Anwar Ibrahim di bawah :

HOT : ANWAR KANTOI SEMASA MEMBELA NURUL IZZAH... HOT : ANWAR KANTOI SEMASA MEMBELA NURUL IZZAH... Reviewed by Empayar Pemuda on 10:37 PM Rating: 5

8 comments:

 1. Dah bodoh nak buat camne

  ReplyDelete
 2. DIA YANG HAPPY SAKAN BERARAK DGN BERTANDA KAT DAHI MASA PERAYAAN PONGAL HINDU TU DAH LAMA MURTAD ANWAR IBRAHIM NI. TENGOK LA MUKA DIA ALLAH DAH TARIK BALIK SERI MUKA SEORANG MANUSIA.

  ReplyDelete
 3. Suka-suka je juak 'U'ntuk 'M'ereka 'N'o 'O'tak buat fitnah...Fahamkan

  ReplyDelete
 4. Fitnah apa bodoh....youtube semua keluar kenyataan yang dibuat oleh betina yang tak cukup ilmu agama,yang saya pelik puak PAS diam...lebal dalam PAS hanya pandai pecah -belah kan umat melayu dan islam bukan reti macam mana nak selamat akidah umat melayi,PAS renung kan lah sampai bila korang nak tangung dosa....

  ReplyDelete
 5. Moga allah bagi balasan kepada bangsa melayu yg murtad!

  ReplyDelete
 6. TANG MANA FITNAHNYE WAHAI ANJING PAKATAN?

  ReplyDelete
 7. Biasalah keturunan Anuwar tu memang pandai spin..
  Tengok muka Anwar dah xda cahaya keimanan.

  ReplyDelete
 8. Semakin hari semakin jelas Allah SWT menampakkan seri muka anuar semakin kering dan semakin kecut, kusut serabut, layu, muka tak laku, muka penipu dan pembohong yg di-laknat oleh Allah SWT, Allah SWT tidak pernah memungkari janjiNya bahawa Dia akan membinasakan dan menghancurkan golongan penipu dan pembohong a.k.a munafik, lebih2 si-munafik yg mengiktiraf dirinya sebagai anugerah tuhan.

  ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.