Saturday, October 20, 2012


Wah...ini sudah melampau...dah macam artis pula kedua-dua pelakon blue ni...siap boleh buat vBlog lagi sebab nak jawab pertanyaan peminat mereka..EP ingat dua ekor pelakon blue ni dan serik dah insaf, tapi rupa-rupanyanya tidak malah mereka lebih berani dan mahu terus melakukan aksi yang terkutuk dan memalukan diri sendiri, mak bapak, keluarga, universiti dan negara...Saksikan video dibawah ini..




Sampai bila perbuatan terkutuk harus dibiarkan?...Ye la..EP tahu mereka berdua ni bukan Islam...tapi  mereka dah menetap di Malaysia lebih 20 tahun, meraka sepatutnya tahu norma kehidupan masyarakat Malaysia dan sensitiviti agama. Jangan kata orang Islam, orang bukan Islam pun pun kutuk tindakan mereka berdua..

Tidakkah kes Namawee hina lagu Negaraku jadi pengajaran kepada kita? 

** Kenapa nak tunggu Kerajaan Singapura yang ambil tindakan dulu...Mereka berdua ni rakyat Malaysia atau rakyat Singapura? 



7 comments:

Anonymous said...

untung jadi cina Malaysia ni...macam2 dia orang dapat semuanya special..dapat harta dapat jadi orang politik dapat tipu orang2 Melayu dan kalau buat salah pun kena tanya singapura dulu bolih tak diambil tindakan..dan orang2 cina ni pun mempunyai hobbi yang special suka sangat tengok Melayu Malaysia ni tak ada telur.MANA ADA NEGARA DALAM DUNIA NI YANG MEMPUNYAI SEKOLAH CINA....kata najib.

Anonymous said...

Nk bt blog dgn picture tertutup kemaluan sebab malu kotek kecik ke?

Anonymous said...

Kecik stu hal pastu x sunat plak 2sal dia 2tup

Anonymous said...

Lelaki ini fikiran sex mania. Sendiri bodoh tunjuk sajalah kenapa nak bawa perempuan biasa yang bukan pelacur ? Awak binasa harapan perempuan ini jika anda tak khawin dia pasti anda akan mendapat balasan buruk ! Awak perlu jumpa pakar otak kerana anda sudah sesat !!!!!!!!!!

Anonymous said...

burok gilerrrrr muka gf dia...cam tu pon ada selera ke???

Kecye Pradasary said...

NEW

FREE PORN
KUMPULAN FOTO-FOTO BUGIL


VIDEO NGENTOTKU
KOLEKSI FOTO PRIBADIKU

CAMFROG SEKS
FOTO SI TOKET BESAR BIBIE JULIUS STRIPTIS
VIDEO MAWAR BIDADARI CANTIK DAN SEKSI


KHUSUS TV SEX 24jam FREE !!!

VIET SEX TV
PINK TV HD
PLAY BOY TV


DOSEN SEKSI PUJAAN MAHASISWA
VIDEO NGENTOT JILBAB CANTIK MULUS
TERSEBARNYA VIDEO MESUM ANAK SMA
DOSEN BUANG AIR KECIL DI INTIP


VIDEO TANTE KLIMAKS PADA SAAT NGENTOT
CANTIKNYA ANAK IBU KOS
VIDEO ANAK SMP MESUM SAMA PACARNYA DI RUANG TAMU


MEMEK MERAH MERONA
MULUSNYA SELANGKANGAN TEMANKU
VIDEO ANAK SMP MESUM DI MOBIL


BINTANG PORNO KOREA
CEWEK SUKA TAMPIL BUGIL DEPAN CERMIN
FOTO BUGIL ARTIS INDONESIA


MEMEK PUJAAN PARA LELAKI
VIDEO PERJALANAN WANITA PENGHIBUR
FOTO BUGIL ANAK SMA


VIDEO INDAHNYA TUBUH GADIS SEBELAH RUMAHKU
CEWEK MASTURBASI MUNCRAT
EKSPRESI WANITA KETIKA HORNY


KOLEKSI BOKEP INDONESIA JADUL
FANTASY NGENTOT DI PANTAI
FOTO NGENTOT ARTIS INDIA


DAFTAR HARGA CEWEK PENGHIBUR
FANTASI NGENTOT DI PINGGIR PANTAI
VIDEO NGENTOT DENGAN ARTIS INDIA



































































































































Balas

sarah vero said...

---> STREAMING PORN VIDEO FREE <---

---> STREAMING ASIAN PORN VIDEO FREE <---

---> STREAMING INDO PORN VIDEO FREE <---

---> STREAMING BIG BOOBS PORN VIDEO FREE <---

---> STREAMING MILF PORN VIDEO FREE <---

---> CERITA SEX XXX <---


------ FREE STREAMING & DOWNLOAD PORN VIDEO

------ FREE STREAMING BIG BOOBS PORN VIDEO

------ FREE STREAMING BLONDE PORN VIDEO

------ FREE STREAMING TEEN PORN VIDEO

------ FREE CERITA SEX XXX


>>>> Streaming & Download Porn Video

>>>> Streaming Japanese Porn Video

>>>> Streaming Indo Porn Video

>>>> Streaming Teen Porn Video

>>>> Kumpulan Cerita Sex XXX


>>>> WATCH SEX VIDEOS FREE, JUST CLICK <<<<

>>>> WATCH JAV FREE, JUST CLICK <<<<

>>>> WATCH SEX VIDEOS FREE, JUST CLICK <<<<

>>>> WATCH SEX VIDEOS FREE, JUST CLICK <<<<

>>>> KUMPULAN CERITA DEWASA XXX <<<<

>>>> WATCH SEX VIDEOS FREE, JUST CLICK <<<<































































































































































































































































































































































Balas

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.