VIDEO TERBARU BLOGGER LUCAH BERSAMA KEKASIHNYA LEBIH MELAMPAU...?


Wah...ini sudah melampau...dah macam artis pula kedua-dua pelakon blue ni...siap boleh buat vBlog lagi sebab nak jawab pertanyaan peminat mereka..EP ingat dua ekor pelakon blue ni dan serik dah insaf, tapi rupa-rupanyanya tidak malah mereka lebih berani dan mahu terus melakukan aksi yang terkutuk dan memalukan diri sendiri, mak bapak, keluarga, universiti dan negara...Saksikan video dibawah ini..




Sampai bila perbuatan terkutuk harus dibiarkan?...Ye la..EP tahu mereka berdua ni bukan Islam...tapi  mereka dah menetap di Malaysia lebih 20 tahun, meraka sepatutnya tahu norma kehidupan masyarakat Malaysia dan sensitiviti agama. Jangan kata orang Islam, orang bukan Islam pun pun kutuk tindakan mereka berdua..

Tidakkah kes Namawee hina lagu Negaraku jadi pengajaran kepada kita? 

** Kenapa nak tunggu Kerajaan Singapura yang ambil tindakan dulu...Mereka berdua ni rakyat Malaysia atau rakyat Singapura? 



VIDEO TERBARU BLOGGER LUCAH BERSAMA KEKASIHNYA LEBIH MELAMPAU...? VIDEO TERBARU BLOGGER LUCAH BERSAMA KEKASIHNYA LEBIH MELAMPAU...? Reviewed by Empayar Pemuda on 10:01 AM Rating: 5

7 comments:

  1. untung jadi cina Malaysia ni...macam2 dia orang dapat semuanya special..dapat harta dapat jadi orang politik dapat tipu orang2 Melayu dan kalau buat salah pun kena tanya singapura dulu bolih tak diambil tindakan..dan orang2 cina ni pun mempunyai hobbi yang special suka sangat tengok Melayu Malaysia ni tak ada telur.MANA ADA NEGARA DALAM DUNIA NI YANG MEMPUNYAI SEKOLAH CINA....kata najib.

    ReplyDelete
  2. Nk bt blog dgn picture tertutup kemaluan sebab malu kotek kecik ke?

    ReplyDelete
  3. Kecik stu hal pastu x sunat plak 2sal dia 2tup

    ReplyDelete
  4. Lelaki ini fikiran sex mania. Sendiri bodoh tunjuk sajalah kenapa nak bawa perempuan biasa yang bukan pelacur ? Awak binasa harapan perempuan ini jika anda tak khawin dia pasti anda akan mendapat balasan buruk ! Awak perlu jumpa pakar otak kerana anda sudah sesat !!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  5. burok gilerrrrr muka gf dia...cam tu pon ada selera ke???

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.