Monday, October 8, 2012



Info yg belum dapat disahkan mendedahkan bahawa MAT SABU telah diserang oleh beberapa org lelaki disebuah kedai makan di Lebuh QUEEN, malam ini.

Pihak wartawan media yg membuat siasatan mendapati kejadian berlaku ketika beberapa orang kakitangan Penguatkuasa MPPP yg sedang makan di Gerai Makan RAHIM Nasi Dalca, telah diserang oleh beberapa org peniaga/penjaja2 yg pernah dirampas barang2 perniagaan mereka baru2 ini.

MAT SABU yg pd ketika yg sama sdg makan di meja berhampiran telah cuba meleraikan kekecohan tersebut tetapi beliau juga telah turut di serang. Namun kejadian yg berlaku tidaklah begitu serius.

Tiada laporan polis dibuat sehingga kini...

** Padan muka Mat Sabu...nak berlagak jadi hero ye...hahahaha

5 comments:

Anonymous said...

Nasib Mat Sabu tak kena pukui kalau tak tersandaq tengah makan nasi kandaq baru hang nak sedaq

Anonymous said...

Patut mau pukui mat sabu pasai dia xbuat pa pon bila boss mppp (cina) bagi arahan kt labourer mppp pi angkut n roboh kedai. Mana pi ustaz asri yg pandai bercakap pasai aib umno? Kalau ada umno gerenti kedai xkena roboh. Lagi satu, yb2 cina mcm byk anti gerai melayu. Sbb tu depa pressure mppp untuk roboh. Melayu mana ada yb di georgetown..yg ada exco melayu yg sibok dok cari salah umno dgn isap dapig punya. Aku tau benda ni sbb aku penah attend meeting ni..meeting all yb dgn pbt.

Anonymous said...

Nak tahu jawapan mat sabu...'ni mesti puak umno yg buat'.

Anonymous said...

woowwww..pagi neh ada xgambar Sabu naik wilcha...
mst pasneh dia cakap kat 40 org serang dia n dia lawan mcm ULTRAMAN melawan raksaksa kannnnnn....

Ok x dia? masok sepital mana? ada gambar dgn pendakap leher x? .....

Anonymous said...

Ni macam orang Sunni belasah orang Syiah kot?

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.