SIAPA KATA DAP TAK HORMAT ISLAM...INI BUKTINYA..


Geli pulak EP bila dengarTimbalan Pengerusi DAP Kebangsaan, Dr Tan Seng Giaw kata kami sendiri menghormati agama Islam mempunyai nilai suci dan sejagat dan kami tidak pernah menentang nilai-nilai ini...

Tengok apa yang berlaku di Kedah... DAP bantah peraturan iklan sopan yang cuba dilaksanakan oleh PAS. 

Yang menariknya PAS merupakan parti majoriti yang menguasai Kerajaan Negeri manakala DAP pula mempunyai kerusi yang paling sedikit di Kedah...

Tetapi yang peliknya pula kuasa penentu berada di tangan DAP dalan setiap keputusan yang melibatkan syariat Islam. Setiap perkara yang nak dilaksanakan oleh Kerajaan negeri bila melibatkan isu-isu  orang Islam  terpaksa dibatal oleh sebab pengaruh DAP. 

Lihat betapa kuatnya pengaruh DAP di Kedah. Itu pun DAP masih nak kata mereka menghormati agama Islam....


DAP mengulangi pendiriannya tidak pernah mengambil sikap anti-Islam kerana dasar yang terjalin sejak bekerjasama dengan Pas membuktikan perjuangan mereka adalah berdasarkan semangat yang berteraskan pada undang-undang negara.
Timbalan Pengerusi DAP Kebangsaan, Dr Tan Seng Giaw berkata, walaupun ada pihak mempertikaikan kerjasama yang Pas dan DAP, perkara itu tidak pernah menjadi penghalang untuk mereka terus bekerjasama menghadapi Pilihan Raya Umum ke-13 (PRU13).
"Saya rasa tidak timbul soal Pas juga menganggap yang DAP anti-Islam kerana kami sendiri menghormati agama Islam mempunyai nilai suci dan sejagat dan kami tidak pernah menentang nilai-nilai ini," katanya kepada Sinar Harian Online.
SIAPA KATA DAP TAK HORMAT ISLAM...INI BUKTINYA.. SIAPA KATA DAP TAK HORMAT ISLAM...INI BUKTINYA.. Reviewed by Empayar Pemuda on 8:05 AM Rating: 5

2 comments:

  1. DAP guna strategi suruh apek Tan Seng Giaw ni bercakap soal DAP hormat Islam. DAP tahu kalau Lim Guan Eng ke, Lim Kit Siang ke, Ronnie Liu ker, Karpal Singh ker atau kapir-kapir harbi DAP lain bercakap soal Islam tentu akan merosakan lagi imej DAP yang memang anti Melayu, Muslim dan orang miskin. So jangan kita percaya pada puak-puak kapir harbi DAP ni sikit pun.

    ReplyDelete
  2. kalau dah cina sial..sial juga

    ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.