Monday, October 29, 2012Belum pun reda isu Nabila Huda berpakaian seksi semasa majlis Anugerah Blockbuster tempoh hari, timbul pula cerita terbaru yang kurang enak mengenai Nabila ni...tak habis-habis dengan kontroversi Nabila ni..

Nabila dikatakan telah memuatnaik beberapa keping gambar aksi liarnya semasa berparti sakan menyambut Halloween di ibu kota. 

Agaknya Nabila ni dah hilang sifat pemalunya kot??...Sebab tu tanpa segan silu memuatnaik gambar macam ni dalam laman Intragram miliknya walaupun sebelum ini telah ditegur beberapa kali kerana sikap dan pemakaiannya yang tak senonoh..

Sayangkan...namanya tengah naik dalam bidang lakonan..tapi perangainya buat peminatnya benci..EP harap Nabila dapat berubah selagi peminatnya masih sayang padanya sebelum terlambat..


**isteri kepada Adlin Aman Ramli iaitu Emelda Rosmila pun ada....yang lain tu EP tak kenal..
3 comments:

Anonymous said...

Pheeewwwiiiittt! ,bapak borek, anak.....

cicak mengkarung said...

Astaghfirullah Al Adzim . . .

Anonymous said...

haloween?

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.