SEKADAR BERTANYA : BLOGGER PAKATAN HARAM INI BODOH KE BIADAP???


Hmmm...sampai benda ni pun nak dipertikaikan ke?? Apa nak jadi blogger upahan pakatan rakyat...
EP rasa penulis blog ni tak tahu mengenai kepentingan dalam menjalinkan hubungan dua hala (diplomasi dua hala) dengan negara-negara yang merupakan negara ‘trading partner’ dengan Malaysia, terutamanya dalam bidang ekonomi, seperti Jepun...atau penulis blog ini memang bodoh kerana sudah termakan hasutan Anwar dan DAP untuk menghapuskan institusi raja-raja Melayu di Malaysia...Sebab itu penulis ini cuba untuk menghasut pembaca-pembacanya dengan mempersoalkan tujuan lawatan negara ini..."Agong, Permaisuri dan Menteri Melancung Ke Jepun. Perbelanjaan rakyat bayar. Apa faedah untuk rakyat?"

**Yang Anwar keluar dari Malaysia tiap-tiap bulan, kononnya nak menjalinkan hubungan luar tak persoalkan pula...Dari mana datangnya duit itu...??

SEKADAR BERTANYA : BLOGGER PAKATAN HARAM INI BODOH KE BIADAP??? SEKADAR BERTANYA : BLOGGER PAKATAN HARAM INI BODOH KE BIADAP??? Reviewed by Empayar Pemuda on 6:02 PM Rating: 5

6 comments:

 1. yg diaorang dok pertikai tu kenapa, diaorang nak mengajar agong buat kerja agong ke. macamlah diaorang tu pernah jadi agong.

  ReplyDelete
 2. inilah jadinya bila asyik dok jilat bontot anwar dan dap..otak dah tak boleh pakai

  ReplyDelete
 3. sedangkan GB , Belanda & Jepun sendiri ada RAJA, juga dilindungi perlembagan diorang sendiri, baru baru ni putera raja GB pun ada melawat Malaysia kan.. diorang pun dtg atas hubungan antara negara.. jd apa yg blogger BODHO ni nk pertikaikan lawatan Agong tu, Baginda pergi pakai duit ko ker???

  ReplyDelete
 4. BIADAP, BODOH DAN PENUH HASAD DENGKI.. KESIAN MAK BAPAK BLOGGER TU DAPAT ANAK MACAM DIA.. TU LAAA..JADI PENCACAI PEROSAK RAKYAT (PR)..

  ReplyDelete
 5. dasar bodoh dan bangang punya blogger Pakatan , ahli politik Pakatan tu ada ke yang bantu Rakyat?? semuanya sibuk ceramah dan kutip duit , keje pemalas tapi rajin pulak buat fitnah , dasar haram jadah punya Pakatan . Patutlah mereka ni hanya layak jadi hamba dan lembu kepda DAPigs

  ReplyDelete
 6. ini sudah melanggae akta hasutan ni...

  ReplyDelete

Popular

Powered by Blogger.