Tuesday, October 16, 2012Temberang seorang lelaki yang pura-pura bersolat bagi mengelak daripada dicekup kerana berkhalwat dalam sebuah bilik di kedai menjual pakaian milik pasangannya di Selayang, dekat sini, kelmarin, tidak berhasil apabila dia didapati tersalah arah kiblat.

Lelaki 46 tahun itu dan pasangannya yang berusia 37 tahun, dicekup oleh suami wanita berkenaan sendiri selepas curiga dengan kehadiran lelaki terbabit dalam kedai isterinya yang ketika itu tertutup.

Menurut sumber, sebelum kejadian si suami yang berusia 37 tahun mahu menjemput isterinya keluar makan pada jam 12 tengah hari, namun berasa pelik apabila mendapati kedai isterinya tertutup seolah-olah tidak beroperasi pula.

“Mengesyaki ada sesuatu tidak kena, si suami masuk dalam kedai, tetapi masih tidak menemui isterinya. Dia kemudian ke sebuah bilik di bahagian belakang dan menemui kasut isterinya diletakkan di tepi pintu.

“Lelaki itu memanggil isterinya dan mengajaknya keluar makan tengah hari, namun wanita itu enggan, malah memberitahu dia akan pergi sendirian kerana ada urusan perlu diselesaikan,” katanya.

Setelah diperiksa, isteri lelaki malang berkenaan meletakkan nama pasangan khalwatnya di dalam telefon sebagai ‘Ustadzah’. Si suami juga mengenali lelaki berkenaan.

2 comments:

Anonymous said...

si isteri tu bosan gamaknya dok makan tongkol jagung yang sama je setiap malam..

Monisha Ram said...

Visit to

Veena Malik in Saree Photo Gallery

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.