Monday, October 8, 2012


Minggu lalu foto mesra Khairul Fahmi dan kekasihnya, Leuniey Natasha hangat diperkatakan oleh peminat-peminat industri tempatan, sehingga Khairul Fahmi atau lebih mesra dipanggil Apex mengakui sendiri kepada pihak media bahawa statusnya bersama Leuniey adalah bukan sekadar kawan biasa.

Terbaru foto mereka di muat naik sekali lagi menerusi laman Istagram masing-masing dan kali ini mereka kelihatan sungguh mesra dan sedang bercuti di sebuah pusat peranginan di tepi pantai.

Jom lihat foto ‘dating’ mereka...1 comments:

Anonymous said...

Kalau 20 tahun yang lepas, orang yg belum berkahwin berjalan berpegangan tangan pun akan dipandang serong masyarakat (kecuali dlm filem2 yang secara faktanya merupakan salah satu penyumbang kpd peralihan budaya), namun hari ini pasangan belum berkahwin pergi bercuti pun mendapat pengiktirafan atau dengan kata lain diterima masyarakat. Couple2 berjalan berpelukan pun telah 'hampir' dapat pengiktirafan penuh. Perempuan Melayu Islam merokok dikedai2 minum pula telah “berjaya” mendapat pengiktirafan penuh hari ini. Itu perubahan 20 yg lepas, 20 tahun akan datang tidak mustahil bercium di public pun akan dapat pengiktirafan penuh. Inikah yang dikatakan berkembangnya syiar Islam di Malaysia atau budaya barat yang berkembang subur? Anda sendiri ada jawapannya. Semua kepincangan Islam telah disembunyikan dibalik tirai2 terma ‘AMAN’. Yang penting aman, aman, aman…moden, moden, moden…

Post a Comment

PENAFIAN

Hasil tulisan atau gambar yang dipaparkan di dalam blog ini merupakan pandangan peribadi penulis sebagai rakyat Malaysia dan tidak mewakili mana mana pihak. Penulis tidak akan bertanggungjawab atas kerugian disebabkan bahan bahan yang disiarkan di dalam blog ini. Terima kasih.